Nesrečen konec za Gorana (Gospodin savršeni)! Po drami o razhodu zdaj še TA udarec

Hana Rodić v intervjuju za hrvaške medije razkrila podrobnost, ki jo je Goran izpustil. Ona pravi, da gre za karmo. 🙊

Nesrečen konec za Gorana (Gospodin savršeni)! Po drami o razhodu zdaj še TA udarec (foto: Printscreen POP TV) Printscreen POP TV
1. 4. 2021

Uf. Minuli vikend je na Instagramu zagotovo zaznamovala drama glede razhoda Hane Rodić in njenega (zdaj) nekdanjega partnerja Gorana Jurenca. 

Skratka, ... Goran se je po tri letni zvezi s Hano vrnil v naročje svojega nekdanjega dekleta (kako je videti, si lahko pogledaš TUKAJ), po objavi novice pa se je med njima na Instagramu odvila prava besedna vojna, v kateri sta eden drugega obtožila laganja.

Njuna zveza se je zaključila, ko se je Goran zaradi novih poslovnih priložnosti preselil v London, tja pa se je z njim (namesto Hane) odselila tudi njegova nova izbranka Claudia.

A vse le ni tako zelo rožnato, kot se je morda zdelo na prvi pogled.

Hana je včeraj hrvaškim medijem razkrila, da se Goranu v Londonu ni pridružila zaradi omejitev glede potovanj in redkih letalskih linij, in se je zaradi tega iz Berlina takoj vrnila v Zagreb.

Uaaaau! Poglej, v kako lepem stanovanju živi Ula Furlan (popolnoma NOVO!)

Bridek konec svoje nove karierne poti v Londonu pa je doživel tudi Goran, saj je Hana razkrila, da njen nekdanji partner s Claudio zdaj sploh ne živi v Angliji.

Razkrila je, da se je zardi celotne situacije tudi Goran moral vrniti v Berlin, da je temu res tako, pa dokazuje tudi njegova zadnja objava na družabnih omrežjih.

Na njej Goran pozira v družbi svoje izbranke Claudie, označil pa je tudi svojo trenutno lokacijo, in ta je - presenečenje - v Berlinu. 

Preberi, kaj točno je Hana povedala hrvaškim medijem:

"Poslal mi je fotografije, kako je uredil stanovanje v Londonu, saj bi morala priti tja čez tri tedne. No, ker ni bilo letov, se je zdaj, tako kot sem se jaz vrnila v Zagreb, tudi on vrnil v Berlin. Karma dela čudeže!"

Po dveh splavih je zdaj TA znana Slovenka sporočila, da pod srcem nosi ...

Fotografije: POP TV, Profimedia