Nesramno zapeljiva Cheryl in Jean-Bernard Fernandez-Versini sta uradno ločena!

Skupaj sta bila celih 18 mesecev ...

Nesramno zapeljiva Cheryl in Jean-Bernard Fernandez-Versini sta uradno ločena! (foto: Profimedia) Profimedia
20. 10. 2016

Nedavno smo pisali o angleški pevki, plesalki in televizijski voditeljici Cheryl Ann Fernandez-Versini (33 let), ki je v svet zvezdništva vstopila leta 2002, ko je bila izbrana za eno izmed članic dekliške skupine Girls Aloud. Zvezdnica že lep čas ljubimka z občutno mlajšim glasbenim kolegom in rojakom Liamom Paynom (22 let), članom priljubljene fantovske skupine One Direction. Moramo priznati, da skupaj tvorita zares prikupen (glasbeni) parček, ki ga sedaj na poti do sreče prav nič ne ovira več. Zakaj?

Cheryl Cole

Cheryl, ki se trenutno sicer spopada z govoricami o nenadni nosečnosti, se je končno znebila velike drame

Pevka, ki je še pred časom ostro zavračala obtoževanja, da svojega moža Jeana-Bernarda Fernandeza-Versinija vara z občutno mlajšim Liamom, je sedaj uradno ločena.

Ločitveni postopek se je zaključil danes zjutraj na londonskem sodišču. S tem je 18-mesečno razmerje Cheryl in Jeana-Bernarda Fernandeza-Versinija uradno končano.

»Cheryl in JB sta danes podpisala razvezo zakonske zveze. Dodatnih komentarjev nista dajala in prosita za spoštovanje zasebnosti,« pišejo tuji mediji.

 

A photo posted by Liam Payne (@liampayne) on

Zgodba se je srečno razpletla, poroča revija Now magazine: »Rezultati večmesečnih pogajanj so dobri. Zadeva je zaključena.«

»Kar nekaj divjih govoric je krožilo naokoli, a resnica je ta, ki jo kažejo dokumenti. Cheryl JB-ju ne dolguje ničesar več. Imena ne bo takoj spremenila, pravi, slednje namreč zahteva svoj čas. Prioriteto si v tem trenutku zaslužijo druge reči.«

Mar to pomeni, da bosta Cheryl in Liam končno začela obvladovati vse te govorice o nosečnosti?

… in jih tudi potrdila? Kakorkoli že, stvari se umirjajo. Noro čudovita sta skupaj, se strinjaš?

Če bomo lahko kdajkoli tako srečni, kot sta videti Cheryl in Liam na spodnji fotografiji, potem bo to - to. Hudiča, res sta lušten parček! In ves čas se tako ljubeznivo spogledujeta.

Cheryl

Preberi še: FOTO: Zvezdnice, ki ljubimkajo z (občutno) mlajšimi moškimi

Priporočamo tudi: "Čas je, da prepoznava, zakaj se drug do drugega tako obnašava ..." (iskrena ljubezenska izpoved)