Neobičajne navade zvezdnikov

Nekateri si nenadzorovano pulijo trepalnice, drugi se igrajo z barbikami ... Spoznaj največje hollywoodske zvezdnike v nekoliko drugačni, precej manj glamurozni luči.

Mila je odvisna od 
priljubljene računalniške 
igrice. (foto: Profimedia, Shutterstock) Profimedia, Shutterstock
11. 6. 2013

Olivio Munn, zvezdnico HBO-jeve serije Uredništvo, v kateri igra briljantno, a čustveno zavrto ekonomistko Sloan, muči trihotilomanija. Gre za bolezen, za katero je značilno nenadzorovano puljenje las in dlak. Olivia se je pri tem v glavnem osredotočila na trepalnice.

Ameriška igralka, producentka in okoljevarstvena aktivistka Alicia Silverstone je septembra 2011 razkrila, da je svojega tedaj štirimesečnega sinčka Beara Bluja, ki ga je povila v zakonu z rokovskim glasbenikom Christopherjem Jareckim, hranila s ptičjo tehniko. To pomeni, da je hrano dobro prežvečila, potem pa jo s svojimi usti prenesla v njegova.

Johnny Depp, eden od najprivlačnejših moških na svetu, povsem odkrito priznava, da uživa v igri z barbikami. Glede na to, da igralca nikoli ni bilo sram pokazati svoje ženske plati, ki jo med drugim izraža z lakiranjem nohtov in androginim oblačenjem, nas pravzaprav niti ta podatek ne bi smel pretirano čuditi.

Mila Kunis je obsedena z računalniško igrico

Igralka Mila Kunis, morda še najbolj znana kot punca Ashtona Kutcherja, je že kar obsedena z računalniško igrico World of Warcraft. Gre za igro tako imenovanega žanra MMORPG, ki se v glavnem igra proti drugim uporabnikom interneta. Ker vključuje skoraj neskončno nadgradnjo lastnega lika, obstaja velika možnost, da – podobno kot Mila – postaneš odvisen od nje.

Jason Segel, zvezdnik serije Kako sem spoznal vajino mamo, je razkril, da v njegovi veliki hiši eno od sob zasedajo le lutke. Tudi v obdobju, ko je še živel v enosobnem stanovanju, so mu lutke delale družbo, zato ni čudno, da je, preden je spoznal Michelle Williams, težko našel primerno punco. Razumljiva pa ob tem postane tudi njegova strast, azradi katere je napisal scenarij za glasbeno družinsko komedijo Muppetki.

Tim Jeras za revijo Nova