Nekdanja soproga Michaela Jacksona je besna kot ris

Debbie Rowe je v zakonu s pokojnim kraljem popa Michaelom Jacksonom preživela tri leta in je biološka mama 15-letne Paris in 16-letnega Michaela mlajšega. Nedavne izjave Jacksonovega zdravnika ji nikakor niso bile všeč, zato si je privoščila par krepkih na njegov račun.

Michael je bil z medicinsko 
sestro poročen od 14. novembra 
1996 do 8. oktobra 1999.  (foto: Profimedia) Profimedia
2. 12. 2013

Štiriinpetdesetletna Debbi Rowe se je zgrozila ob komentarjih dr. Conrada Murrayja, zdravnika, ki je bil obsojen zaradi uboja iz malomarnosti kralja popa Michaela Jacksona.

Murray, ki je odslužil dve od dosojenih štirih let zaporne kazni zaradi uboja, ki ga še danes zanika, je pred mesecem dni prišel iz zapora in ob tem izjavil, da je sloviti glasbenik dobesedno razpadal, da je imel umetni nos, da bi moral dobiti umetni kolk, da je komaj stal, ker je imel na nogah boleče glivice, za povrhu pa ga je mučila še inkontinenca. Poleg tega je razkril, da sta se z Michaelom nekoč šalila, češ da nihče od njiju ne bi rad seksal z Debbie. Michaelovo nekdanjo soprogo je to povem razbesnelo.

"Murrayja bo ubil Jacksonov oboževalec, naboj pa bom kupila jaz," je rekla in nadaljevala: "Če bi imela psa, grdega kot on, bi mu obrila rit, ga prisilila, da bi hodil vzvratno, in mu namestila lasuljo." Tako slikovito se je torej izrazila ta medicinska sestra, ki je biološka mama 15-letne Paris in 16-letnega Michaela mlajšega.

Debbie je v zakonu z Michaelom preživela tri leta, polno skrbništvo nad otrokoma pa mu je prepustila med ločitvenim postopkom leta 1999. Dve leti pozneje se je odrekla starševskim pravicam, po pevčevi smrti leta 2009 pa je z njegovo mamo Katherine, svojo nekdanjo taščo, dosegla sporazum, da otroka lahko videva pod nadzorom.

Tim Jeras za revijo Nova

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri