Nekdanja pomočnica spregovorila o domnevni aferi z Davidom Beckhamom

Opa, ta intervju pa Victorii Beckham najverjetneje ni ravno všeč. Rebecca Loos, nekdanja osebna pomočnica njenega moža Davida Beckhama, je namreč spregovorila o domnevni aferi z nogometnim zvezdnikom. 

Nekdanja pomočnica spregovorila o domnevni aferi z Davidom Beckhamom (foto: Profimedia) Profimedia
21. 9. 2016

Rebecca Loss (na fotografiji zgoraj) je ženska, ki je dobesedno čez noč postala svetovno znana. Ta v Španiji rojena angleško-nizozemska manekenka in medijska osebnost je leta 2004 namreč trdila, da je imela afero z 41-letnim nekdanjim angleškim nogometašem Davidom Beckhamom.

Ko je razkrila, da se je z Becksom zabavala med rjuhami, je v Veliki Britaniji v trenutku postala najbolj slavna ženska.

Ljudje v Združenem kraljestvu so bili namreč šokirani. A pojdimo lepo po vrsti.

Takrat komaj 26-letna Rebecca je delala kot osebna asistentka oboževanega nogometaša, ki je bil v tistem obdobju seveda že poročen z 42-letno Victorio Beckham.

David in Victoria sta imela takrat tudi že dva otroka, Brooklyna in Romea. V času, ko je bil David član slovitega nogometnega moštva Real Madrid, pa naj bi se poslovni odnos med njim in njegovo zaposleno prelevil v (preveč) osebnega.

Skok čez plot oziroma govorice o skoku čez plot so slavna zakonca seveda pahnile v hudo zakonsko krizo. Toda ta zgodba je imela srečen konec.

Victoria je svojemu dragemu naposled namreč vendarle oprostila in kmalu sta svojo ljubezensko srečo okronala še z dvema otrokoma.

Vse skupaj se je torej srečno razpletlo, a Rebecca tudi 12 let pozneje očitno čuti potrebo po tem, da govori o svojih posteljnih avanturah s slavnim športnikom.

Mamica dveh otrok, sedemletnega Magnusa in štiriletnega Lea, je dala pred kratkim namreč intervju za spletno stran Mail Online, v katerem je med drugim izjavila, da svojega ljubimkanja z Davidom ne namerava zbrisati iz spomina oziroma da se ne namerava pretvarjati, da se ni nič zgodilo.

“Sprejela sem veliko napačnih odločitev in govorila sem o številnih stvareh. Seveda bi rada zavrtela čas nazaj in spremenila določene stvari, a to bi verjetno rad storil prav vsak, kajne? Ničesar ne obžalujem.”

Danes je ‘Beckhamova afera’, kot jo radi označujejo v medijih, poročena z medicinskim svetovalcem in anestezistom Svenom Christjarjem Skaiao, s katerim živi na Norveškem, natančneje v mestecu Hemsedal, kamor se je iz vročega Madrida preselila leta 2009.

Njeno novo življenje v Skandinaviji je res novo, saj ni več zaznamovano s škandali in medijsko pozornostjo, ampak je povsem običajno, takšno, kakršnega živi večina navadnih smrtnikov.

“Čistim hišo, ribam kopalnico, vsak večer skuham večerjo in poskrbim, da je posoda pomita. Zelo rada skrbim za svoj dom in svojo družino,” je v intervjuju izjavila Rebecca.

Zanimivo je, da je lepotica že v predhodnih intervjujih, ki jih je dala za isto spletno stran, priznala, da njena afera z Davidom prav gotovo ni bila najbolj pametna poteza, ki jo je kdaj storila.

“Bila sem mlada, neumna in neobzirna, delovala sem impulzivno. Zdaj, ko sem tudi jaz poročena mama, ne obžalujem tega, da sem govorila o tem, ampak obžalujem način, na katerega sem to počela,” je pojasnila Rebecca.

Preberi še: Brad Pitt naj bi skrivaj klical Jennifer Aniston! ali pa spoznaj novo miss Slovenije 2016 Majo Taradi