Nekdanja Miss Slovenije spet noseča! Poglej, s kakšno ljubko fotko je potrdila novico ...

Miss Slovenije 2004 Živa Vadnov je objavila ljubko fotografijo (najdeš jo v članku spodaj), na kateri njena hčerka Zarja Anabela poljublja nosečniški trebušče in tako potrdila, da pričakuje drugega otroka. Usule so se čestitke, nas pa je zanimalo tudi, kako se nekdanja misica počuti in seveda kdaj ima rok.

Nekdanja Miss Slovenije spet noseča! Poglej, s kakšno ljubko fotko je potrdila novico ... (foto: https://www.instagram.com/zivavadnov/) https://www.instagram.com/zivavadnov/
28. 3. 2017

Simpatična 34-letnica pravi, da se dobro počuti, a prizna, da je zadnje čase kar hitro utrujena. "Če primerjam nosečnosti, se ne razlikujeta kaj veliko, razen po tem, da sem v drugi nosečnosti veliko bolj utrujena, sploh v prvih mesecih, za razliko od prve, nisem skorajda opazila da je kaj drugače."

"Novega dojenčka se vsi veselimo in ga pričakujemo z ljubeznijo in toplino."

"Sicer nisem taka nosečka, ki bi kar naprej govorila o tem, največkrat me čez dan opomnijo nežne brce na to, da ne hodim sama naokrog," smeje pove Živa,  ki doda, da so to čudoviti občutki, sploh ko dojenčka prvič začutiš in potem pričakuješ in si predstavljaš kakšen bo, ko ga prvič zagledaš. "Zame je otrok največji čudež in dragocenost."

Družinica je pred kratkim odpotovala na Tajsko, kjer so si privoščili 'zimski dopust'. "Šli smo z namenom, da se 'pogrejemo' po mrzli zimi, naužijemo vitamina D in podaljšamo poletje, saj letos avgusta najverjetneje ne bomo odšli na daljši dopust, ker bo najmlajši član družine še veliko premajhen. Bomo pa zato v morju uživali konec junija in morda septembra," še pove Živa, ki z družino novega družinskega člana pričakuje julija.


"V tople kraje sem si vedno želela popelajti tudi svojo družino sploh glede na mojo popotniško preteklost in tako smo se letos odpravili na Tajsko, ki sem jo izbrala zaradi velike ponudbe najrazličnejše hrane in čudovito toplega morja."

"Imeli smo nočni let in ga vsi štrije v veliki večini prespali. Potovanje po Tajski pa smo prilagodili in nismo skakali z ene lokacije na drugo temveč si privoščili dolg in len oddih na enem otoku, pot do tja in nazaj pa izkoristili kot pravo dogodivščino za malo in jo tudi raztegnili glede na čas potovanja," nam zaupa Živa, ki je bila popolnoma navdušena nad potovanjem z vlakom spalnikom.

"Na poti nismo imeli nobenih težav niti prebavnih ali kakršnihkoli drugih, le ob večerih nas je obletavala množica komarjev pred bungalovom a smo tudi to rešili, Tajci pa imajo zelo radi otroke in so hčerkico povsod ogovarjali, ji dajali sadje in se želeli fotografirati z njo, zame pa so ugibali kakšnega spola bo drugi otročiček."

"Vsekakor priporočam takšno potovanje v nosečnosti, saj je drugi trimester nosečnosti najvarnejši za potovanja, dobro pa nam je delo toplo morje in poletje."

Živa je namreč v obeh nosečnostih potovala in pravi, da ji ni žal ter doda, da se na Tajsko pa zagotovo še vrnejo v zasedbi štirih, čez čas pa tudi zasedbi petih družinskih članov.

Srečni družinici vse dobro želimo tudi iz uredništva Cosmopolitana!

Pripravila: Tjaša Kokalj Jerala

PREBERI ŠE: Rebeka Dremelj z novim izdelkom razdelila mamice - Je to 'primerno' za otroke ali ne? in Znane Slovenke so nam zaupale najboljše nasvete svojih mam