Negovalka pokojne mame Jennifer Aniston grozi z neprijetnim razkritjem

Ameriški igralki, producentki in poslovni ženski Jennifer Aniston v zadnjem času res ni lahko.

Negovalka pokojne mame Jennifer Aniston grozi z neprijetnim razkritjem (foto: Profimedia) Profimedia
19. 10. 2016

Pred kratkim se je ne kriva ne dolžna znašla v središču medijske pozornosti, ker se je razvedelo, da se njen nekdanji mož Brad Pitt ločuje od Angeline Jolie, zdaj pa nekdanji zvezdnici humoristične serije Prijatelji grozijo še neprijetna razkritja.

Negovalka njene mame, nekdanje ameriške igralke in modela Nancy Dow, ki je v 80. letu starosti umrla 25. maja, je namreč napovedala, da bo napisala knjigo, v kateri se bo razpisala o slabem odnosu, ki ga je imela 47-letnica s svojo mamo (na fotografiji spodaj).

Resnici na ljubo odnos med mamo in hčerko res ni bil najboljši. Jennifer Nancy nikoli ni oprostila, da je s predstavniki sedme sile večkrat delila podrobnosti iz njenega zasebnega življenja, vse stike z njo pa je prekinila po tem, ko je leta 1999 objavila biografijo z naslovom From Mother and Daughter to Friends: A Memoir, v kateri se je razpisala o svoji slavni hčerki.

Jennifer je bila zaradi te knjige tako zelo jezna, da je ni povabila niti na svojo poroko z Bradom Pittom leta 2000. Dami naj bi se spet zbližali šele po letu 2005, ko se je Jennifer ločila od tega hollywoodskega zvezdnika.

Kljub temu da sta pred več kot desetletjem torej poskušali zakopati bojno sekiro, pa napetost, ki je vladala med njima, očitno ni izginila.

Kmalu naj bi namreč spet prekinili vse stike, maja letos pa je Jennifer – menda prvič po petih letih – vendarle obiskala svojo mamo, ki je živela v stanovanju v severnem Hollywoodu.

“Jen je svojo mamo nazadnje videla leta 2011, potem ko je Nancy zadela kap,” je takrat razkril dobro obveščeni vir.

Od Jenniferinega zadnjega obiska pred petimi leti je njena mama utrpela še nekaj kapi, zato ni mogla več hoditi in govoriti.

“To je bil za Jen verjetno znak za alarm, zato je hotela svojo mamo pred smrtjo še enkrat videti,” je še pojasnil vir.

Zvezdnica se je ob smrtni postelji torej poslovila od svoje mame in se udeležila tudi njenega pogreba.

Do prave sprave med njima pa v resnici menda sploh ni prišlo, o čemer naj bi se – kot je za ameriško revijo In Touch Weekly razkril eden od družinskih članov – v knjigi razpisala Nancyjina negovalka.

“Negovalka je bila prisotna med njunimi redkimi telefonskimi pogovori in obiski. Rada bi razkrinkala pravo Jennifer Aniston,” je povedal omenjeni vir.

Odnos med mamo in hčerko naj bi bil torej tudi tik pred smrtjo 79-letnice zelo slab. “Nancy je bila zelo bolna in osamljena,” se glasi žalostni povzetek vira.

Preberi še: Te močno bremeni in duši odnos z mamo? Družinska terapevtka Alenka Lanz ti svetuje, kaj lahko storiš!