Negotova usoda Take That

Komaj pol leta je minilo, odkar se je skupina Take That znova združila. Na veliko veselje oboževalcev se ji je pridružil tudi Robbie Williams, ki je nekaj časa okleval, ali bi se vrnil v skupino.

30. 1. 2011

Tudi koncertna turneja se je uspešno začela, potem pa je vprašanje, ali bo v skupini še vedno tudi Robbie Williams, postavil kar vodja Take That Gary Barlow.

To je storil, ko je bil na svoj 40. rojstni dan gost oddaje britanske radijske postaje BBC2. Govorice je sprožil z izjavo, da so vsi člani benda zadovoljni, da je Robbie znova z njimi, a se vseeno bolj kot ne vidijo kot štiričlanska zasedba, torej brez Robbieja.

Ko so se leta 2005 znova združili, so to storili brez Robbieja, ki se ni hotel pridružiti, a se je fantom vseeno uspelo uspešno vrniti. Robbie se jim je pridružil šele lani, a očitno ni vse tako rožnato, kot se zdi.

Kot bi jim bilo zoprno biti nekoliko v senci Robbieja Williamsa, ki je ustvaril svetovno solo kariero.

Spomnimo, da so bili fantje v začetku 90. let prava pop senzacija. Gary Barlow, Mark Owen, Robbie Williams, Jason Orange in Howard Donald so prodali več plošč kot katerikoli bend od Beatlov naprej, več kot 25 milijonov. Razpadli so leta 1996, a nikoli niso povsem utonili v pozabo. To dokazuje tudi, da so samo v enem dnevu prodali milijon vstopnic za svojo turnejo.