Nečakinji princese Diane je uspel velik met v modnem svetu

In očitno gre po stopinjah svoje slavne tete!

Nečakinji princese Diane je uspel velik met v modnem svetu (foto: Profimedia) Profimedia
5. 6. 2018

Lady Kitty Spencer je na kraljevi poroki princa Harryja in Meghan Markle vzbudila veliko pozornosti s svojim elegantnim stajlingom, vse od tedaj, pa so tuji mediji njeni modni karieri začeli slediti s povečevalnim steklom.

Le nekaj dni za velikim kraljevim dogodkom je javnost namreč navdušila novica, da je Lady Kitty Spencer podpisala veliko pogodbo z blagovno znamko Bvlgari in posnela serijo fotografij, na katerih nosi njihov prestižni nakit.

 

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

27-letnica je v modni svet čisto zares vstopila v začetku tega leta, ko je nastopila v svoji prvi reklami za Dolce&Gabbana, prav tako pa se je lansko jesen sprehodila po modni pisti te prestižne modne znamke.

 

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

Prav Dolce & Gabbana pa sta zakrivila tudi popolno zeleno obleko, ki jo je Lady Kitty Spencer nosila na poroki svojega kraljevega bratranca, princa Harryja in njegove izbranke Meghan, saj so jo mnogi (poleg Amal Clooney) razglasili za najbolje oblečeno gostjo poroke.

 

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

S svojimi modnimi izbirami (in Instagram profilom, ki šteje skoraj 400.000 sledicev) je tako že stopila v čevlje svoje pokojne tete, princese Diane, in napovedala, da se Angliji poleg Meghan Markle obeta še ena kraljeva modna ikona.

Tuji mediji so se namreč razpisali o tem, da bi Lady Kitty Spencer lahko prav kmalu s svojimi objavami na Instagramu zaslužila celo več kot 2 miljona dolarjev letno, in ob pregledu njenega Instagram profila v resnici lahko razumemo, zakaj. Punca ima stil!

 

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

Fotografije: Profimedia

Preberi še: 7 najlepših naravnih kopališč v Avstriji

Priporočamo tudi: COSMO 'MUST GO' DOGODEK: Popolno razvajanje z L'Occitanom