Ne spreglej ZADNJEGA uradnega portreta kraljice Elizabete II. (in si jo za vedno zapomni tako nasmejano) 😍

Res je zaznamovala naša srca. ❤️

Ne spreglej ZADNJEGA uradnega portreta kraljice Elizabete II. (in si jo za vedno zapomni tako nasmejano) 😍 (foto: Profimedia) Profimedia
19. 9. 2022

Danes dihamo s kraljico.

Kraljevi dvor je pred pogrebom kraljice Elizabete II. objavil njen zadnji uradni portret, ki je bil posnet ob platinastemu jubileju, ko je kot prva dosegla okroglih 70 let vladanja.

V četrtek, 8. septembra, smo se poslovili od 97-letne kraljice, danes pa na milijone ljudi preko prenosa spremlja njej pogreb.

Nepričakovano! Princ William in Kate na kraljičinem pogrebu KRŠILA kraljevi protokol

Pogrebne slovesnosti se je udeležilo več tujih voditeljev, med njimi tudi naš predsednik Borut Pahor, v ospredju pa so seveda člani kraljeve družine. 

Krsto so v sprevodu že peljali po ulicah Londona, trenutno pa je na poti do gradu Windsor, kjer bo v kapeli na gradu potekal še en obred z le 800 povabljenimi posamezniki. 

Naj bo zadnji uradni kraljičin portret tisti, po katerem si jo bomo zapomnili.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Na njem je nasmejana kraljica videti res presrečna. Oblečena je v svetlo modro barvo, ki ji zares pristaja. Njeni značilni biseri pa dodajo piko na i njenemu modnemu okusu.

V Windsorju se bo nadaljevala pogrebna slovesnost. Nov sprebod bo potekal do kapele svete Jurija v Windsorskem gradu, kjer bo kraljica tudi pokopana.

S tem posebnim detajlom se je kraljici poklonila Kate Middleton (in prav imaš, videla si ga že)

Fotografije: Profimedia