Ne, fotografirali je niso zato, ker je dekle Luke Dončića, ampak ...

Ta teden naslovnico revije Nova krasi Anamaria Goltes, študentka ekonomije, nov obraz blagovne znamke Cheek by Lisca in dekle čudežnega dečka košarke, Luke Dončića, novinarki pa je razkrila tudi zanimivo zgodbo, o začetku njenega novega sodelovanja. 

Ne, fotografirali je niso zato, ker je dekle Luke Dončića, ampak ... (foto: Instagram Lisca) Instagram Lisca
27. 11. 2017

Mirne vesti lahko priznaš, da si se tudi sama spraševala, kdo je svetlolaska, ki greje objem Luke Dončića, in nisi edina. Tudi me smo se!

Še posebej v teh dneh, ko so medije preplavile fotografije postavne svetlolaske, ki je v trenutku osvojila srca Slovencev. In ne samo zato, ker je dekle enega izmed najboljših košarkarjev v Evropi. Preprosto zato, ker dekle zažiga!

Anamarija je novinarki revije Nova med drugim povedala vse o tem, kako se je njeno razvpito sodelovanje z blagovno znamko spodnjega perila v resnici začelo

"Ponudba z Lisce me je zelo presenetila. Če bi mi pred letom dni kdo rekel, da bom delala za Lisco in bila njihova ambasadorka, mu tega ne bi verjela. Sem bila kar presenečena," je novinarki povedala Anamarija in dodala, da so jo iz podjetja kontaktirali kar preko Instagrama, na katerem jo spremlja nekaj več kot 24 tisoč sledilcev.

 

Stay away from people that make you feel like you are hard to love ✨

A post shared by A. GOLTES✨ (@anamariagoltes) on

"Vsa nadaljnja komunikacija je potekala preko e-pošte, šla sem na casting in so me kar hitro izbrali," je še povedala.

Več o tem, kako Luka in Anamarija usklajujeta svoji življenji na drugih koncih sveta pa si lahko prebereš v novi številki revije Nova.

Fotografije: Instagram Anamaria Goltes

Preberi še: Nuša Lesar: Nikoli ni izgubila vere v ljubezen

Priporočamo tudi: Znanost pravi: To so najboljša leta za materinstvo