VIDEO: Ne samo Miley Cyrus, poglej, kako huda je tudi njena sestra Noah Cyrus!

Moraš slišati njeno najnovejšo skladbo Make Me (Cry) in videti videospot, ki jo/ga je Noah Cyrus posnela v sodelovanju z Labirinthom. 

VIDEO: Ne samo Miley Cyrus, poglej, kako huda je tudi njena sestra Noah Cyrus! (foto: Profimedia) Profimedia
25. 11. 2016

O tem, da 16-letna Noah Lindsey Cyrus (mlajša sestra slavne Miley Cyrus) odlično poje, smo v preteklosti že pisali in za (bližnjo) prihodnost napovedovali glasbeni prodor "tamale". In prav nič se nismo zmotili! Punca se je uradno podala na svojo glasbeno pot.

Noah Cyrus

Noah, sicer ameriška in televizijska igralka, pevka in plesalka, nas je v drugi polovici novembra razveselila z novo, fantastično skladbo, ki nosi naslov Make me (cry).

Pri promociji novega glasbenega produkta ji je nekoliko pomaga tudi Miley, ko je na svojih družbenih omrežjih objavila fotografijo in ob njej zapisala: "Moja mlajša sestrica ima nov videospot za skladbo #MakeMeCry …"

Miley Cyrus

 Oglej si videospot za to čutno skladbo:

 

Kljub letom pa ima tudi Noah tako kot Miley za sabo uspešno igralsko pot. Imela je manjšo vlogo v televizijski seriji Hannah Montana, kjer je nastopila v družbi Miley (glej spodaj!) in v televizijski seriji svojega očeta, Doc, kjer je igrala Gracie Herbert.

Noah Cyrus

Pojavila se je tudi v televizijskem filmu Mostly Ghostly in imela manjšo glasovno vlogo v televizijski seriji Emperor's New School.

Eno pomembnejših vlog v njeni karieri po označuje posoja glasu ribici Ponyo v animiranem filmu Ponyo ob Frankieju Jonasu.

Noah Cyrus

Kaj praviš, se tudi njej obeta tako uspešna glasbena kariera kot Miley? Na našem Facebook profilu bomo z velikim zanimanjem prebrali tvoje mnenje.

Preberi še: FOTO: Poglej, kakšno škandalozno obleko je nosila Kourtney Kardashian na rdeči preprogi ta teden!

Priporočamo tudi: "Seksi smo že, svobodne pa ne!" (iskrena izpoved naše novinarke)