Ne boš verjela, koliko zaslužita z eno samo objavo na družbenih omrežjih

Ko boš videla vsoto, ki jo 20-letni Kendall Jenner in Gigi Hadid prejmeta za eno samo objavo na družbenih omrežjih, se boš vprašala, kam gre ta svet.

Ne boš verjela, koliko zaslužita z eno samo objavo na družbenih omrežjih (foto: Instagram) Instagram
18. 12. 2015

Kendall Jenner (ki ima skupno kar 65 milijonov sledilcev) in Gigi Hadid, manekenki, ki sta se letos pridružili Victoria's Secret angelčkom, zaslužita zgolj z eno sponzorirano objavo na družbenih omrežjih med 115.000 in 280.000 evrov! V skupino treh največjih zaslužkaric na družbenih omrežjih sodi še Cara Delevigne. 

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on Nov 22, 2015 at 12:15pm PST

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on Nov 30, 2015 at 6:04am PST

Če kateri izmed njih slediš, pripomoreš k dvigovanju njihove cene, trdijo poznavalci. Ravno število sledilcev je namreč ključno pri tem, kakšne vsote jim znamke namenijo. A slabo ne gre niti Karlie Kloss, Behati Pinsloo in Mirandi Kerr, ki za eno objavo na Facebooku, Instagramu ali Twitterju zaslužijo med 23.000 in 46.000 evri. 

A photo posted by Miranda (@mirandakerr) on Nov 16, 2015 at 7:21am PST

To ne pomeni, da je vsaka njihova objava plačana. Gre za objave, v kateri se na fotografji ali v hashtagu pojavlja določena znamka. In kar je najbolj nenavadno. Z eno samo objavo na družbenih omrežjih lahko manekenke zaslužijo več kot s celodnevnim delom na modni pisti ali na slikanju. 

Gigi Hadid in Kendall Jenner

Gigi Hadid in Kendall Jenner

Preveri še novo Adelino pričesko in zaupaj svojo božično željo Cosmo Božičku.