Ne boš verjela, kakšno službo je nekoč imela Amber Heard

Ameriška igralka Amber Heard je pred kratkim dopolnila okroglih 30 let. Ob tem jubileju ji seveda želimo vse najboljše, zate pa smo pripravili nekaj presenetljivih dejstev o tej simpatični zvezdnici iz Teksasa. Veš, katero žensko je ljubila, preden se je poročila z Deppom? Beri dalje!

Ne boš verjela, kakšno službo je nekoč imela Amber Heard (foto: Profimedia) Profimedia
11. 5. 2016

Amber Heard, ki je 22. aprila praznovala 30. rojstni dan, ima 'nekaj', o čemer sanja na milijone žensk po vsem svetu – seksi moža Johnnyja Deppa.

Tega pa morda ne bi imela, če bi se stvari pred petimi leti zasukale nekoliko drugače in bi vlogo v filmu, v katerem je spoznala Johnnyja, osvojila Keira Knightley. Ali pa Scarlett Johansson.

Preberi nekaj zanimivih informacij o tej slavljenki, ki jih do zdaj skoraj zagotovo nisti vedela.

Od reševalke v vodi do igralske zvezde

Pred letom 2004, ko se je začela pojavljati v prvih televizijskih serijah, si je kruh služila na plaži. V najstniških letih je namreč delala kot reševalka iz vode.

Ta služba pa očitno ni bila ravno razburljiva, saj ji – kot je leta 2012 priznala v intervjuju za Playboy – ni bilo treba nikogar reševati:

"Z drugimi reševalci iz vode nismo ravno veliko delali. Le posedali smo naokoli in se sončili."

Amber

Veri je obrnila hrbet

Kot otrok je obiskovala katoliško šolo, pri 16 letih pa se je lepotica, ki se je kot Amber Laura Heard rodila v Austinu v ameriški zvezni državi Teksas, prelevila v ateistko.

"Že odkar pomnim, avtoritete postavljam pod vprašaj, in zaradi tega nisem primerna za vernico," je nekoč pojasnila svojo odločitev, da veri obrne hrbet.

Je ljubiteljica orožja

Od svojih staršev se je že zelo zgodaj naučila vse o orožju. Kot lovska kolegica svojega očeta je, kot pravi, vse življenje streljala. No, če smo povsem natančni, se je z orožjem prvič srečala pri 10 letih.

Amber

Po tem ni prav nič presenetljivo, da poseduje revolver, a seveda močno upa, da ji ga ne bo treba nikoli uporabiti:

"Če bi vendarle kdo vlomil, pa bi se mi ta idiot prekleto smilil."

Dvojna sreča

Vlogo v komični romantični drami Zapiti dnevnik, v kateri je zaigrala leta 2011, je osvojila brez pomoči revolverja, in to kljub izredno močni konkurenci.

Za vlogo Chenault sta se namreč potegovali tudi njeni slavni kolegici Keira Knightley in Scarlett Johansson.

Da so se ustvarjalci filma odločili prav zanjo, pa se je pozneje izkazalo za dvojno srečo, saj se je med snemanjem tega filma zaljubila v svojega 52-letnega soigralca Johnnyja Deppa, ki ji je 3. februarja lani v njunem domu v Los Angelesu obljubil večno zvestobo.

amber

Privlačijo jo tudi ženske

Niso ji všeč le moški, ampak jo privlačijo tudi ženske, kar pomeni, da se mora njen mož spopadati s hudo konkurenco in je posledično verjetno tudi bolj ljubosumen.

Biseksualno usmerjenost je razkrila leta 2010, in sicer na proslavi ob 25-letnici organizacije GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation).

Amber

Preden se je zaljubila v Johnnyja, je bila v razmerju s 40-letno fotografinjo Tasyo van Ree (na fotografiji zgoraj), s katero se je razšla junija 2012.

Preberi še: Ganljiv zapis bivše žene Princea, ki te bo ganil do solz ali pa si poglej čudovito kolekcijo oblačil, ki jo je Karl Lagerfeld predstavil v čarobni Havani na Kubi (FOTO).