Ne boš verjela, kaj vse morajo zvezdniki poslušati na ulici

Si se že kdaj vprašala, kako bi se počutila, če bi morala na ulici prav vsak dan poslušati komentarje mimoidočih na svoj račun? Verjetno ne, za zvezdnike pa je to povsem običajen del vsakdanjika. A če so ti komentarji zabavni, ni prav nič narobe ...

Keira Knightley (foto: Profimedia) Profimedia
30. 9. 2014

Številni hollywoodski zvezdniki, med njimi Reese Witherspoon, Keira Knightley, Jennifer Garner in Jake Gyllenhaal, so za priljubljeni mesečnik Vanity Fair razkrili, kaj jim najpogosteje pripomnijo tisti najbolj pogumni, jezikavi in vneti oboževalci, ki jih srečajo nekje na ulici.

Številni so priznali, da ljudje pogosto sploh ne vedo natančno, kdo so, ali pa jih zamenjajo s katero drugo slavno osebo. Zgodi pa se jim tudi to, kar na lastni koži doživljamo tudi navadni smrtniki – ljudem se sicer zdijo znani, a ne vedo, 'kam bi jih dali', zato poskušajo uganiti ...

Simpatična igralka Jennifer Garner je razkrila, da ji velikokrat rečejo, da je v živo veliko lepša, njena stanovska kolegica Keira Knightley pa se je spomnila nenavadne izkušnje z oboževalcem, ki se ji zdi najbolj smešna. Nekoga, ki jo je zamenjal z igralko Anne Hathaway, namreč nikakor ni mogla prepričati, da ni Anne.

Z igralcem Jakom Gyllenhaalom se oboževalci sploh nočejo pogovarjati, ampak se želijo izključno fotografirati z njim, Jakovo nekdanje dekle Reese Witherspoon pa je neka oboževalka presenetila z izjavo, da je njena najboljša prijateljica, pa tega sploh ne ve.

Jennifer Connelly je že večkrat doživela, da so jo zamenjali za Demi Moore, priljubljenega komika Steva Carella radi zamenjajo za voditelja Stephena Colberta, Abigail Spencer pa za Jennifer Love Hewitt.

Verjetno najbolj smešne pripombe pa posluša igralka Elizabeth Banks, ki so ji oboževalci že neštetokrat sporočili, da bi radi 'dali svoje kolo v njen prtljažnik', kar je razvpiti citat iz komedije 40-letni devičnik, v kateri je igrala leta 2005.

Napisal: Tim Jeras za revijo Nova

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri