Ne boš verjela, kaj je po poklicu oče Jamieja Dornana!

Če smo vajeni, da v zadnjem času veliko mladih zvezdnikov izhaja iz igralskih družin, pa v tem primeru ni tako. Poglej, kaj vse je igralec razkril v oddaji Jimmy Kimmel Live!

Ne boš verjela, kaj je po poklicu oče Jamieja Dornana! (foto: Profimedia) Profimedia
8. 2. 2017

Jamie Dornan, ki nas je prejšnji teden presenetil z obrito glavo, je v oddaji Jimmy Kimmel Live! razkril, zakaj je to storil!

»Zaradi službe. Ko sem bil v zgodnjih 20-ih, sem večinoma imel pobrito glavo, tako da vem, da nimam ene tistih čudno oblikovanih glav,« je na kratko pojasnil svojo odločitev.

Vse odkar ga je leta 2015 film Petdeset odtenkov sive naredil svetovno znanega igralca, je Jamie Dornan preživel več časa v Los Angelesu, kot je morda sprva nameraval. Spoprijateljil se je celo z znanimi ljudmi, med katerimi je tudi 90-letni komedijant Don Rickles.

Jimmyja Kimmela je v oddaji zanimalo, kako sta sploh postala prijatelja...

»Sem velik oboževalec Franka Sinatre, Deana Martina, Joeya Bishopa – te celotne ere. Veliko časa sem preživel tako, da sem Googlal o njih. Ko se je pojavil YouTube, sem jih iskal na njem – intervjuje in originalne komične žare (roaste). Don je bil tisti, ki je v vseh izstopal. Bil je najbolj smešen tip,« mu je odgovoril. Nato sta si začela dopisovati preko e-mail sporočil, večkrat pa se slišita tudi po telefonu.

Vendar pa niso bila vsa zvezdniška srečanja tako pozitivna.

»Spomnim se, ko sem prvič prišel sem [v Los Angeles] in se odločil, da se bom poskusil vključiti v ta L.A način življenja. Vpisal sem se na fitnes, saj ga tukaj vsi obiskujejo. Vpisal sem se v nek fitnes Equinox, na Sunsetu. Včlanil sem se, odšel trenirati in prva oseba, ki sem jo videl, je bil tvoj tip, Fabio. Tam je stal z vsemi svojimi lasmi in vsem tem. Nosil je zelo ohlapno majico brez rokavov. Delal je dvige na drogu, okoli njega pa je bila gneča.«

»To je bilo 12 let nazaj ali nekaj podobnega,« je nadaljeval. »Bil je dovolj dober, da se je okoli njega oblikovala gruča. Nisem se ji pridružil, nekako sem razmišljal 'Dobro, mogoče pa L.A. ni za mene'«.

Jimmy ga je vprašal tudi, ali ga ljudje otipavajo, na kar je odgovoril...

»to me ne moti… Ha ha, resnično bom obžaloval, da sem to rekel.«

Kar smo izvedeli v nadaljevanju njunega pogovora, pa nas je najbolj presenetilo.

Ali si vedela, kaj je Jamiejev oče po poklicu?

Kljub temu, da veliko mladih zvezdnikov danes izhaja iz znanih igralskih družin, to za družino Dornan ne moremo reči. Njegov oče Jim Dornan je namreč ginekolog in porodničar!

Ob vprašanju, kaj oče pravi na film Petdeset odtenkov teme in ali ima kakšno ginekološko mnenje o prizorih, se je Jamie pošalil, da ima verjetno oče veliko za povedati, kam katera stvar gre.

Oglej si še video celotnega intervjuja:

Pripravila: Nika Švajncer

Preberi še: OMG! Si vedela, da Jamie Dornan tudi noro dobro poje? Poglej si ta video! ali pa FOTO: Dakota ali Rita - Katera je bolj blestela na premieri 50 odtenkov teme?