Neverjetno, kaj je Kanye West najavil na podelitvi MTV nagrad

Podelitev MTV nagrad 2015 je bila epska v več pogledih, največ pa se govori o tem, kar je najavil Kanye West, ki je prejel najbolj prestižno nagrado večera. 

Neverjetno, kaj je Kanye West najavil na podelitvi MTV nagrad (foto: Profimedia) Profimedia
31. 8. 2015

"Kot ste najbrž že ugotovili do tega trenutka, sem se odločil, da bom leta 2020 kandidiral za predsednika",

je v svojem sicer obširnejšem govoru najavil mož Kim Kardashian Kanye West, ki je prejel najprestižnejšo nagrado večera, imenovano Michael Jackson Video Vanguard Award.

Kanye West nagrada

Kanye se je med drugim v svojem govoru tudi opravičil za svoja pretekla dejanja (spomnimo, leta 2009 je pritekel na oder, iztrgal iz rok nagrado Taylor Swift in zagovarjal neprecenljivo delo Beyonce.

Taylor in Kanye

Takrat je poudaril še, da je imel sicer sam najboljšo kariero vseh časov. Nič čudnega, da mu je letos to nagrado podelila ravno Taylor Swift, ki je med govorom stala ob boku Kim Kardashian. 

Kim in Taylor

Kanye je povedal še, da ga jer očetovstvo zelo spremenilo, da so podelitve nagrad trapaste, da so mediji hinavski in tudi, da je, preden je šel na oder pokadil malo trave. Skupno je govoril kar 20 minut!

"Umrl bom za umetnost in za to, v kar verjamem."


Zagotovo te zanima tudi, kaj so oblekle zvezdnice za ta prestižni večer, ki za glasbo pomeni nekaj takšnega, kot je za film podelitev oskarjev. Oglej si še najbolje in najslabše oblečene zvezdnike na podelitvi MTV nagrad.