Nataša Gorenc iskreno o težkem času po ločitvi

Z rdečo majico v šovu The biggest loser Slovenija bodri tekmovalce v njihovi bitki z odvečnimi kilogrami, v preteklosti pa je kljub radoživi osebnosti tudi sama prestala težko življenjsko preizkušnjo.

Nataša Gorenc iskreno o težkem času po ločitvi (foto: Instagram Nataša Gorenc) Instagram Nataša Gorenc
8. 11. 2017

Je mama treh otrok in osebna trenerka, katero v teh dneh prepoznamo po divji pričeski in glasnem 'mamo to!' v šovu 'The biggest loser Slovenija'.

Je aktivna ženska, ki je svojo strast do športa dodatno izrazila po ločitvi pred štirimi leti, prav o tej pa je Nataša pred kratkim tudi spregovorila z novinarko revije Story.

Vse se začne pri športni družini

"Vse življenje sem rasla s športom, saj izhajam iz zelo športne družine. Tako oče kot oba brata so smučarski trenerji, sama pa sem največ trenirala atletiko.

Potem pa sem spoznala moža, ki je bil profesionalni športnik, z njim potovala po različnih državah in atletiko opustila, športa pa nikoli," je o svoji preteklosti s športom povedala dolgolaska. 

Nov zalet ji je dala ločitev

Vsi veliki umetniki pravijo, da so težki trenutki čas velikega navdiha in nekaj podobnega se je zgodilo tudi z Natašo. "Dodaten zalet /za kariero/ sem dobila po ločitvi, saj se mi zdi, da se takrat ženske znebimo nekih starih spon in še zagrabimo za stvari," je povedala osebna trenerka, ki je ločitev prestala pred štirimi leti. 

"Sem zelo čustvena in čustva so me v življenju večkrat nesla."

"Vedno sem delala za druge in sem zanemarjala svoje želje. Veliko sem delala za kariero svojega moža in ugotovila, da z najino zvezo ni vse v redu, zato sem se odločila, da moram biti iskrena in jo končati.

Potem sem bila prvič postavljena pred to, da moram poskrbeti zase, tako da sem bila na začetku malo izgubljena. A imam tri čudovite otroke, zapolnjene dneve, super službo in trenutno mi prav nič ne manjka.

 

Kids are the meaning of life! #mykids #sons #daughter #nephew #niece ❤️❤️

A post shared by Natasa (@gymbynatasa) on

Menim, da ni nujno imeti nekega odnosa, da si poln, sam se moraš naučiti biti srečen in najti stvari, v katerih uživaš."

Uresničile so se ji sanje

A s trdim delom pridejo veliki uspehi in kot je povedala Nataša, so se ji s sodelovanjem v šovu 'The biggest loser Slovenija' uresničile sanje.

"Vedno sem spremljala ameriško trenerko pri šovu in si želela, da bi enkrat lahko stopila v njene čevlje. Potem me je poklical producent šova in me vprašal, ali bi želela sodelovati. Tako da meni, da mi je bila ta služba namenjena," je namreč povedala. 

Nataši v šovu 'The boggest loser Slovenija' dela osebni trener Jan Kovačič, sicer izbranec lepotice Nives Orešnik.

Fotografije: Helena Kermelj, Instagram Nataša Gorenc / The Biggest Loser Slovenija

Preberi še: Poglej, katero znano Slovenko ljubi trener Jan Kovačič (The Biggest Loser Slovenija).

Priporočamo tudi: VIDEO: Zunaj je nov, daljši 'teaser' iz filma 50 odtenkov SVOBODE.