Natalija (Zvezde plešejo): "Miha je čudovit človek, topel, senzibilen, ... pa tudi temperamenten in strasten"

S svojo simpatičnostjo, iskrenostjo in milino je Natalija Gros osvojila številne gledalce šova Zvezde plešejo 2018 in tudi na uredništvu priznavamo, da nas je  - sploh v zadnji oddaji, ko so zvezde razkrivale svoje najbolj osebne zgodbe - prepričala in ganila do solz …

Natalija (Zvezde plešejo): "Miha je čudovit človek, topel, senzibilen, ... pa tudi temperamenten in strasten" (foto: POP TV) POP TV
26. 3. 2018

Da izurjena plezalka Natalija Gros dobiva veliko komplimentov na račun svoje simpatičnosti in iskrenosti, v resnici ni nič novega.

Ganila nas je, ko je v zadnji oddaji predstavila svojo življenjsko zgodbo.

"Mene je zaznamovalo leto 2015. Najprej z enim lepim, najlepšim dogodkom v mojem življenju, ko se nama je z Juretom rodila hčerka Ela. In hkrati je bilo to leto zelo žalostno."

Po petih mesecih Elinega življenja je preminil Natalijin partner Jure Breceljnik.

"Tako je, kot da bi ti en zaril nož v srce," je s solzami v očeh komentirala žalosten dogodek srčna Natalija.

"Menim, da mi je Jure pustil največje bogastvo za seboj. Ravno zaradi Ele in Jureta sem jaz danes tak človek, kot sem," je povedala Natalija, ki se očitno odlično ujame s svojim soplesalcem Miho.

 

A post shared by Natalija Gros (@natalijagros) on

Dobro energijo med njima sicer lahko zasledimo tudi na malih zaslonih, vtise skupnega časa pa redno objavljata tudi na svojih družabnih profilih.

Natalija in njen soplesalec Miha Perat iz oddaje v oddajo bolj navdušujeta s plesnimi točkami, postala pa sta tudi dobra prijatelja. V enem od intervjujev sta drug o drugem povedala:

"Iskreno lahko rečeva, da sva vesela, da so se ustvarjalci oddaje odločili, da uslišijo najino željo, da lahko sedaj pleševa skupaj. (smeh) 

Res sva se odlično ujela na plesnem parketu. Z vsakim dnem bolj postajava še boljša prijatelja in zaveznika. Čudoviti občutki, da lahko to povezavo potem izraziva tudi na plesnem parketu, kjer je to še toliko bolj pomembno.

Miha pa je z moje strani res čudovit človek, topel, senzibilen, predan plesu, pa tudi temperamenten in strasten.

In vem, da lahko z njegove strani zame rečem enako. Ko se srečajo enaki interesi in želje, stvar funkcionira. Tako nekako kot v partnerskem odnosu, se stvari "poklopijo" tudi na plesnem parketu."

 

A post shared by Natalija Gros (@natalijagros) on

Plesni par Natalija Gros in Miha Perat sta gledalce in žirijo v oddaji Zvezde plešejo navdušila že trikrat. Nekdanja vrhunska športnica in izvrsten plesalec sta v prvi oddaji odplesala zelo čuten, a tudi zelo zahteven slovfoks, v drugi energičen jive, v tretji pa fantastičen ča, ča, ča.

Tudi po značaju sta se takoj ujela, saj sta oba zelo simpatična, srčna in iskriva.

No, Miha pa se je že v prvi sezoni prav tako dobro ujel s soplesalko Majo Martino Merljak, s katero sta spletla globoko prijateljstvo.

Postavni plesalec se je za trenutek po eni od oddaj podružil tudi z obema plesalkama – novo in bivšo. Nastala je simpatična fotografija, ki jo je na družbenih omrežjih delila Natalija, zraven pa pripisala: "Mi trije smo najboljši par!"

 

A post shared by Natalija Gros (@natalijagros) on

Seveda vse v prijateljski šali, postavni Miha je v resnici srečno poročen očka dveh otrok.

Preberi še: Preberi čustveno pismo Natalije Gros ob izgubi njenega partnerja

Priporočamo tudi: Izbrskali smo, koga ljubijo tekmovalci šova Zvezde plešejo!