Natalija po zmagi (Zvezde plešejo) z ganljivim zapisom: "Bilo je (pre)lepo. Od tu naprej me čaka nov začetek"

Včeraj zvečer smo dočakali veliki finale druge sezone šova Zvezde plešejo. Plesni globus sta domov odnesla plezalka Natalija Gros in profesionalni plesalec Miha Perat. Tik pred koncem šova se je na svojem Instagram profilu Natalija oglasila z ganljivim zapisom …

Natalija po zmagi (Zvezde plešejo) z ganljivim zapisom: "Bilo je (pre)lepo. Od tu naprej me čaka nov začetek" (foto: POP TV) POP TV
28. 5. 2018

"Bilo je čudovito plesno popotovanje. Iskreno lahko povem, da sem se skozi oddajo @zvezdeplesejo napolnila z novo življenjsko energijo, da iz nje odhajam srečna, izpolnjena in osvobojena," je iskrena Natalija in nadaljuje ...

"Da sem dobila to, kar sem si želela in še več. Da sem dobila novo potrditev, da v mojem življenju največ šteje to, da sledim svojemu srcu in da je strast do stvari, ki jih rada počnem in strast do ljudi, ki jih imam najraje, nekaj, kar mi pomeni največ. Nekaj, kar mi daje smisel življenja.

 

A post shared by Natalija Gros (@natalijagros) on

Zato hvala @poptvprogram za povabilo v oddajo, hvala vsej produkciji za ves trud, srčnost in požrtvovalnost, predvsem pa hvala moji mami, Mojci in Viliju za vso podporo in varstvo moje Ele, ter navsezadnje še enkrat hvala iz ❤️ mojemu soplesalcu in čudovitemu prijatelju @mihaperat-u za ves njegov trud in plesno znanje.

Bilo je res (pre)lepo. Od tu naprej pa me čaka nov začetek. In veselim se ga z vsem srcem in dušo."

 

A post shared by Natalija Gros (@natalijagros) on

Kmalu zatem pa je pred finalno oddajo objavila še spodnjo fotografijo in zapis:

"In ker s koncem oddaje @zvezdeplesejo zame prihaja nov začetek, sem se odločila za drzno spremembo, ki sem si jo že dolgo želela.❤️ Zato na plesni oder prihaja #črnavanilija z jagodnim prelivom/okusom!"

 

A post shared by Natalija Gros (@natalijagros) on

Miha in Natalija sta v finalni oddaji odplesala ples, ki sta ga od sodnikov dobila kot popravni izpit - sambo. Njihovo mnenje je bilo, da je to ples, ki sta ga tekom oddaje odplesala najslabše. S svojo plesno predstavo sta se uvrstila v super finale, kjer sta se pomerila z Gašperjem Rifljem in Majo Geršak.

 

A post shared by Natalija Gros (@natalijagros) on

V superfinalnem delu pa sta Natalija in Miha odplesala strastni argentinski tango, s katerim sta prepričala gledalce, ki so odločili, da sta prav ona dva zmagovalca druge sezone.

 

A post shared by Natalija Gros (@natalijagros) on

"Vesela sem, da sva zmagala. Miha se je res trudil z mano in bil strpen pedagog in zmaga je tudi potrditev najinega dela. Občutki pa prihajajo za mano, saj je šlo vse tako hitro mimo naju, da nisva dojela, kaj se dogaja," je povedala Natalija.

Miha pa se lahko pohvali še s titulo najuspešnejšega plesalca, saj je bil lani v finalu z Majo Martino Merljak, letos pa je zmagal.

"Res sem presrečen, a tega ne izpostavljam preveč. Občutki so neopisljivi. Verjetno res delam kaj pravilno," pa je skromno zaključil Miha Perat.

Pripravila A. H. P.
Fotografije: POP TV

Preberi še: Miha ob koncu šova Zvezde plešejo: "Zagotovo naju (z Natalijo) čaka še ogromno lepih in prijetnih trenutkov"

Priporočamo tudi: Natalija Gros (Zvezde plešejo) oboževalcem predstavila prav posebnega moškega v svojem življenju