Natalija Gros (Zvezde plešejo) oboževalcem predstavila prav posebnega moškega v svojem življenju

Natalija Gros, ki jo to pomlad z velikim veseljem spremljamo v šovu Zvezde plešejo, je pred dnevi na Instagramu svojim oboževalcem predstavila prav posebno osebo v svojem življenju. Simpatična sta, kajne?

Natalija Gros (Zvezde plešejo) oboževalcem predstavila prav posebnega moškega v svojem življenju (foto: Instagram.com/@natalijagros) Instagram.com/@natalijagros
22. 4. 2018

Natalija Gros, katere ganljivo življenjsko zgodbo smo v preteklosti na naši spletni strani že predstavili, je na Instagramu v teh dneh objavila zgornjo fotografijo, ob njej pa napisala:

"Moj moški. Moj brat. <3"

Sledilce je razveselila tudi z objavo na Insta Story, kjer je objavila spodnji 'foto zabeležek' in zapisala: "Mam novga fanta .. je pršov nazaj iz Indije .. kakšen lepotec, ane? #lovemybrother"

Natalija pa nam je v tem tednu poleg brata predstavila tudi svojo najboljšo prijateljico. "Moja najboljša prijateljica @majavidmar. Njena notranja lepota je izstopajoča. In to je tisto, kar zame največ šteje ... <3"

Se tudi ti lahko strinjaš, da sta obe neverjetno lepi?

 

A post shared by Natalija Gros (@natalijagros) on

Nekdanja plezalka Natalija Gros se je s svojo zgodbo dotaknila številnih Slovencev, v šovu Zvezde plešejo pa se je hitro prikupila tako sodnikom, kakor tudi gledalcem.

Lepotica ob pozornem plesnem učitelju Mihi Peratu iz tedna v teden osvaja nove korake in plesne gibe. Miha, ki je v lanski sezoni šova plesal z igralko Majo Martino Merljak, velja za izjemno potrpežljivega učitelja, Natalija pa ima o njem le besede hvale.

 

A post shared by Natalija Gros (@natalijagros) on

"Uživam vsak plesni trenutek z mojim soplesalcem Miho Peratom. Hvala za vse Miha. Odličen plesni učitelj in pozoren prijatelj si."

Preberi še: Ivjana Banić je rodila sinčka in mu nadela posebno slovensko ime!

Priporočamo tudi: Martina Plohl (Zvezde plešejo): Izvedeli smo, kaj se je v resnici zgodilo, da je plesala v bolečinah!