Natalija Gros (Zvezde plešejo): "Najina ljubezenska zgodba se je začela na premieri"

Ko smo že mislile, da zgodba plesalke oddaje Zvezde plešejo ne more biti bolj ganljivo, je Natalija Gros novinarki naše medijske hiše povedala TOLE ...

Natalija Gros (Zvezde plešejo): "Najina ljubezenska zgodba se je začela na premieri" (foto: POP TV) POP TV
16. 4. 2018

O težki preteklosti priljubljene plezalke Natalije Gros smo več zapisale v tem članku, tokrat pa smo se posvetile začetku njene ljubezni s pokojnim izbrancem Juretom.

Novinarki naše medijske hiše je namreč zaupala, kako je ljubezen med njima pravzaprav zacvetela:

"Spoznala sva se na snemanju dokumentarnega filma Magnezij in čokolada. To je bil Juretov prvi daljši dokumentarni film, prav tako moj. V njem sem povzela svojo življenjsko zgodbo ter zakulisje športne kariere, vzpone in padce, rdeča nit pa je bila moja najtežja smer v naravnih plezališčih, kjer me je Jure neprestano spremljal s kamero.

Najina ljubezenska zgodba pa se je začela na premieri tega filma, marca 2009, ko sva se kmalu zatem tudi zaljubila," je namreč povedala pred kratkim.

"Prej sva z Juretom večkrat obiskala naravna plezališča, saj je tudi on zelo rad rekreativno plezal, in to so najini najlepši skupni trenutki, ki se jih spominjam. Res neznansko sva uživala v skupnem preživljanju časa v naravi, predvsem v plezanju. Zdaj tega žal ne počnem pogosto, saj nimam prave motivacije," je povedala o svoji ljubezni do športnega plezanja in dodala, da si v prihodnje želi v naravi preživeti čim več svojega časa.

Je zdaj čas za nove ljubezni?

"Z Juretom sem doživela resnično intenzivno ljubezen, težko razložim z besedami, kako zelo intenzivno. In čeprav je vse skupaj trajalo le dobrih šest let, sem neznansko hvaležna, da sem jo doživela, da sva jo doživela skupaj in da je bila plod najine ljubezni in strasti Ela. Veliko ljudi namreč nikoli ne doživi tega, kar sem jaz z Juretom," je odgovor na to vprašanje začela Natalija.

 

A post shared by Natalija Gros (@natalijagros) on

"Nekako sem na tem področju že zelo izpolnjena. Pa vendar sem človek, ženska, ki si želi živeti naprej in seveda znova ljubiti in biti ljubljena."

"Hkrati pa si želim, da bi Ela vendarle nekoč v nekom našla očeta, ki ne bo boljši ali slabši od Jureta, bo le drugačen."

"Jure bo vedno njen oče, pa vendarle si zasluži tudi, da bo enkrat, upam, imela tudi nekoga, ki ji bo dal očetovsko pozornost in ljubezen, ki je z Juretom nikoli več ne bo imela. Seveda si tudi jaz želim enkrat znova imeti ob sebi nekoga, s komer bi na novo ustvarjala družino in skupno življenje. To se mi zdi popolnoma naravno in vem, da bi si tudi Jure od vsega najbolj želel, da greva z Elo enkrat naprej."

 

A post shared by Natalija Gros (@natalijagros) on

"Navsezadnje, kot že rečeno, midve nisva krivi za to, kar se nama je zgodilo, in zasluživa si tudi življenje po Juretu. Ljudje smo čutna, emocionalna in socialna bitja, zato menim, da je to, da spustiš sčasoma nekoga znova k sebi, korak naprej k ozdravljenju notranjih ran."

"Seveda pri tem puščam popolno pravico in svobodno odločitev vsem vdovam in vdovcem, ki se odločijo drugače in se za vse življenje predajo le enemu partnerju, da le spoštujejo tudi moje odločitve in želje ter se ne vtikajo v mojo zasebnost in odločitve."

"Seveda je pri tem tako, da vse pride ob svojem času in da si želim, da pride pravi človek v najino življenje. Nekoga imeti le zato, da ga imaš ob sebi, se mi namreč ne zdi prav, niti si tega ne želim. Bo pa Jure vedno in povsod del naju, vedno bo del mojega srca namenjen njemu."

"Ker je bil moja velika ljubezen in bo to tudi ostal."

Fotografije: POP TV, osebni arhiv

Članek je bil v celoti objavljen v reviji Story

Za revijo Story je prispevek napisala Mihaela Kocbek Margan

Preberi še: Vse barve Tare Zupančič 

Priporočamo tudi: Indira Ekić ponovno presenetila s spremembo videza!