Natalija Gros (Zvezde plešejo) je na Instagramu končno objavila ljubezensko izpoved (in mi se topimo!)

Njeno sporočilo in njuna fotografija sta tudi nam narisala nasmešek, saj ljubezenske izpovedi predstavljajo najlepše in najbolj iskrene zapise. 

Natalija Gros (Zvezde plešejo) je na Instagramu končno objavila ljubezensko izpoved (in mi se topimo!) (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
3. 10. 2018

O zvezi med Natalijo Gros in Rokom Kunaverjem se je zelo dolgo le ugibalo. Po spletu so sicer hitro zaokrožile govorice, da so iskrice preskočile na snemanjih šova Zvezde plešejo, a zaljubljenca o tem javno nista spregovorila. Do zdaj. ;)

Prvi dokazi ...

Natalija je na svojem Instagram profilu objavila fotografijo, ki je le malce potešila našo radovednost, saj na njej vidimo senco para, ki se poljublja (poglej spodaj).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Gros (@natalijagros) on

Slika pove več kot tisoč besed

Včeraj pa je končno objavila novo fotografijo, na kateri lahko brez težav prepoznamo njenega Roka. In čeprav že slika lahko pove več kot tisoč besed, nas je kljub temu navdušilo posvetilo oziroma priznanje ljubezni, ki ga je svojemu izbrancu napisala Natalija.

"Med čiščenjem garaže v hiši sva našla moj stari jumbo plakat s tekmovanja ... nekdo je zaradi tega postal še bolj divji in nor kot že tako ali tako je ... ampak ravno zato ga tako močno ljubim!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Gros (@natalijagros) on

Po težkem obdobju, ki ga je Natalija prestala, ji res neizmerno privoščimo, da uživa v ljubezni, ki ji daje novo moč in zagon. ❤

Foto: Instagram.com/@natalijagros

Preberi še: To sporočilo si je Katarina Čas namenila ob svojem 42. rojstnem dnevu

Priporočamo tudi: TAKO naj bi izgledal otrok Meghan Markle in princa Harry-ja!