Natalija Gros (Zvezde plešejo) je delila prvo skupno sliko s svojim izbrancem!? (+ vključuje poljub!)

Tole je že skoraj kičasto lepo! ❤️

Natalija Gros (Zvezde plešejo) je delila prvo skupno sliko s svojim izbrancem!? (+ vključuje poljub!) (foto: Instagram.com/natalijagros) Instagram.com/natalijagros
2. 7. 2018

Priljubljena plesalka in plezalka, Natalija Gros, je ljubljenka občinstva že vse odkar je prvič stopila na plesni oder televizijskega šova Zvezde plešejo.

Nič drugače ni niti v tednih po njeni veliki zmagi, ko so njene zveste podpornice (in podporniki) neučakano spremljali vsak utrinek njenega življenja, ki ga je delila na družabnih omrežjih, zato ne preseneča, da je ena njenih zadnjih fotografij povzročila cel val 'oooooo-jev' in 'iiiiiiii-jev'.

Na Instagramu je namreč objavila fotografijo, na kateri se par poljublja, in romantične dušice, kot smo, predvidevamo, da gre za njenega srčnega izbranca, Roka Kunaverja. Kaj nista sladka?

Na Instagramu je objavila TO fotografijo poljuba:

 

A post shared by Natalija Gros (@natalijagros) on

Pod fotografijo je zapisala še besede radijca Bernarda Meltzerja: "Sreča je kot poljub. Če jo želiš zares uživati, jo moraš deliti."

Natalija tudi v dneh po zaključku plesne oddaje torej ne počiva, saj je na spletu že namignila tudi na novi projekt, pri katerem sodeluje z igralko Laro Komar (ki je, mimogrede, krasno zaplesala tudi v omenjeni oddaji) in pevko Leo Sirk. Na več informacij o tem, kaj točno nam dekleta pripravljajo, pa bomo morali še malce počakati

Le kaj pripravljajo Natalija Gros, Lara Komar in Lea Sirk?

 

A post shared by Natalija Gros (@natalijagros) on

Fotografije: Instagram.com/natalijagros

Preberi še: Poglej, kako posebno in prikupno darilo so znani Slovenci poklonili Flisarju ob rojstvu prvorojenke

Priporočamo tudi: Poletje 2018: To so najboljše knjige za na plažo, ki jih berejo znane Slovenke