Opaa! Basijeva zaročenka Nastja Gabor pokazala, kakšen popolnoma NOV avto vozi (FOTO)

22. 1. 2024
Opaa! Basijeva zaročenka Nastja Gabor pokazala, kakšen popolnoma NOV avto vozi (FOTO) (foto: Instagram/Screenshot/Nastja Gabor)
Instagram/Screenshot/Nastja Gabor

Prav pristaja ji, kajne? 😍

"Predstavljam vam mojo novo rdečo raketo, ki me bo pripeljala na prihajajoče nastope!" je v začetku januarja pod Instagram objavo zapisala priljubljena pevka Nastja Gabor, prav tako zaročenka pevca Luke Basija. Od Avto centra Ravne je namreč dobila nov avto - Citroën C4 X.

"Avtomatski menjalnik, noro lepa notranjost. Pa kaj češ lepšega! Točno takšen za mene," je še povsem navdušeno dejala v videoposnetku. Takoj boš opazila, da ima njen rdeč avto prav posebno nalepko, na kateri piše: "Vozi me Nastja Gabor". Tako je, zdaj jo boš lahko opazila na cestah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Ne spreglej:

Kot kaže Nastja Gabor prisega na avtomobile znamke Citroën, saj je že pred tem prav tako vozila to znamko. Tudi takrat je poudarila, da je za njo avtomobil zelo pomemben, saj zardi svojega poklica prevozi številne kotičke po Sloveniji.

Avgusta smo poročale o tem, da sta Nastja Gabor in Luka Basi ustvarila svoj glasbeni center na Koroškem. Glasbeni center Balu je namenjen vsem generacijam. Ponujajo individualno poučevanje solo petja ali v manjših skupinah ter poučevanje inštrumentov. Mlada družina se je že pred časom odločila, da se bo preselila nazaj na Koroško, glasbeni center pa je vse skupaj le pohitril, saj obratuje že od marca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Bosta Nastja in Luka kmalu stopila pred oltar?  Potem ko sta lani zaradi poplav odpovedala poroko, je Luka Basi na Instagramu namignil, da bo pred oltar stopil letos. Novoletno voščilo Luka Basija je bilo letos še posebej originalno. Vanj je namreč vpletel naslove svojih pesmi in kar prek njih svojim oboževalcem zaželel veselo praznovanje in srečno novo leto. V njem pa si je nekaj zaželel tudi sam, in sicer, da bi lahko letošnje leto svojo zaročenko Nastjo Gabor končno videl v beli obleki.

Morda te zanima še: To so 3 znamenja horoskopa, katere čaka burno razmerje z osebo iz preteklosti

Preberi tudi: Žalostna novica: Umrl je nadvse priljubljen udeleženec šova Ljubezen po domače 💔

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ