Našli smo video s sanjske poroke Natke Geržina (Power Dancers)

Usodni da je pred dnevi dahnila na filipinskem otoku Boracay, video (oglej si ga na koncu članka!) pa je le še pika na i že tako rajski kulisi!

Našli smo video s sanjske poroke Natke Geržina (Power Dancers) (foto: Arhiv) Arhiv
5. 3. 2018

Plesna koreografinja in učiteljica Natka Geržina je v zvezi s partnerjem Zvonetom (članom skupine Kingston) že vrsto let, imata pa tudi sinova Luko in Nika.

Ta sta ju pred kratkim spremljala na pomembnem dogodku. Natka in Zvone sta se odločila in si obljubila večno zvestobo, in sicer na sončnem otoku Boracay. Tja pa se družinica ni odpravila sama, saj so dogodku prisostvovali tudi njuni prijatelji z družinami.

Sicer pa ni skrivnost tudi to, da družinica že vrsto let uživa v potovanjih, zato ne preseneča, da so prav na Filipinih našli kraj, ki je najbolje uresničil njihova pričakovanja. In moramo priznati, izgleda sanjsko.

A še bolj kot lokacija sama so sanjski trenutki, ki jih je družba preživela na otoku. 

V posnetku si oglej, kako je Natka na poroki zaplesala s sinom:

 

A post shared by Natka Geržina (@natkagerzina) on

Na spletu je sicer objavila tudi trenutek, ko sta z Zvonetom zarezala v njuno poročno torto.

Posnetek njune poročne večerje si lahko ogledaš TUKAJ:

Sicer pa njuna poroka ni posebna le zaradi lokacije, svojo drugačnost sta napovedala že ob izbiri Natkine poročne obleke.

"Pri nas smo glede tega zelo netradicionalni, zato sem si želela, da je Zvone tudi ob tem trenutku izbire z menoj. To ni bila klasična poroka, ampak drugačna, tako kot smo drugačni tudi mi," je novinarki naše medijske hiše povedala Natka.

 

A post shared by Natka Geržina (@natkagerzina) on

Natka je večni da dahnila v prelepi beli čipkasti obleki z odprtim hrbtom, ki jo je kupila pred odhodom na Filipine, Zvone pa se je odločil za srajico z metuljčkom in telovnik.

Fotografije: Arhiv

Preberi še: Si že videla, kako ljubki hčerkici ima Lea Sirk?

Priporočamo tudi: Spoznaj žensko, ki je Buraku Ozcivitu (Moja boš) zlomila srce