VIDEO: Našli smo posnetke, ki jih na Youtube iz Lizbone nalaga Lea Sirk

V teh dneh Slovenija s povečevanim steklom spremlja dogajanje okrog Evrovizije, mi pa smo našli način, kako zakulisje spremljati iz prve roke.

VIDEO: Našli smo posnetke, ki jih na Youtube iz Lizbone nalaga Lea Sirk (foto: Instagram.com/leasirk) Instagram.com/leasirk
11. 5. 2018

Na Youtubu smo namreč našli kanal Lee Sirk, kjer ne boš našla le posnetkov vaj, nastopov in videospotov, temveč tudi dnevni vlog njenega prostega dne v Lizboni. 

Posnetek njenega potepa po Lizboni si poglej TUKAJ:

Lea se je v Lizbono z ekipo sicer odpravila že 1. maja, pred tem pa je na Azorskih otokih posnela tudi prelepo Evrovizijsko razgledico in se že tedaj zaljubila v utrip portugalskega življenja.

Kljub temu da na včerajšnjem nastopu ni razkrila svojih veščin iz portugalskega jezika, je nekaj utrinkov delila na Instagram profilu in dokazala, da je resnično polna talentov.

Se bo premor brez glasbe v finalnem nastopu ponovil?

Sicer pa je Lea s svojim polnifalnim nastopom navdušila številne, kar še posebej velja za njen 'tihi' premor, ob katerem je mariskateremu navijaču zastal dih. Po včerajšnjem nastopu so slovenski novinarji v Lizboni Leo vprašali, ali se ta premor ponovi tudi v finalu, kaj jim je odgovorila, pa si lahko ogledaš v spodnjem posnetku na 1.05 minuti: 

"Razmisliti moram, kaj bom počela v tistemu premoru, ker so ga zdaj že vsi videli. Ampak to mi je zdaj še večji izziv," je povedala novinarju in dodala, da ima v nastopu na voljo tišino in da takrat lahko naredi karkoli želi.

Tudi na uredništvu Lei ob njenem finalnem nastopu želimo vso srečo!

Fotografije: Instagram.com/leasirk

Preberi še: TO je najbolj seksi pričeska ta hip (in mi smo zaljubljeni!)

Priporočamo tudi: Čudovito večerno obleko, ki jo je nosila Indira Ekić, si lahko narediš za manj kot 20€!