Našli smo poročno fotografijo Tanje Ribič in Branka Đurića - Đura!

Tanja Ribič in Branko Đurić – Đuro sta si pred dobrimi 20 leti obljubila večno zvestobo in mi smo našli njuno prvo poročno fotografijo!

Našli smo poročno fotografijo Tanje Ribič in Branka Đurića - Đura! (foto: Instagram/tanja_ribic) Instagram/tanja_ribic
6. 11. 2018

Eden najbolj močnih parov na naši glasbeno-igralski sceni, Tanja Ribič in Branko Đurić – Đuro, sta letos avgusta praznovala 20. obletnico poroke.

Vedno, ko ju vidimo, izžarevata nepopisno srečo in to je seveda moč videti tudi na njuni prvi poročni fotografiji spodaj.

Slavni par sicer o svoji poroki nikoli ni veliko govoril.

"Trudila sva se, da mediji ne bi izvedeli za poroko. Tedanja županja Ljubljane Vika Potočnik je bila najina matičarka. Rekla nama je, da naju bo poročila in da nihče ne bo izvedel za to. Najina deklica, tedaj triletna Zala, je bila na ceremoniji in je z nama nazdravila s sokom," je o svoji poroki za revijo Story v preteklosti povedal Đuro.

"To je tombola. Ne morem povedati nič bolj opogumljajočega. To je ljubezen, zaradi katere sva oba postala boljša človeka, želiva biti dobra in mila drug z drugim. In seveda privlačna, ker si želiva, da sva zaljubljena še naprej. Drugače si sploh ne znam predstavljati, ker me še vedno znova preseneča in osu­pne," je o tem, kako je takšna ljubezenska sreča mogoča, v enem izmed intervjujev pred časom povedala Tanja.

Želimo jima, da bi njuna skupna sreča trajala večno!

Mimogrede (bolje pozno kot nikoli), Tanja in Đuro, čestitke ob 20. obletnici tudi z naše strani!*

Fotografije: Instagram/Tanja Ribič, Zala Đurić Ribič

Preberi še: FOTO: OMG! Domen Valič, si to REEEEEES ti?

Priporočamo tudi: Awwww! Poglej, kako ČUDOVITO sobico ima sin Ane Klašnja (FOTO)