Našli smo počitniške fotke Branka Čakarmiša in njegove Katje (PRESENEČENA boš!)

Ko boš videla, kaj vse Branko stori za svojo ljubljeno 👇🏼, ga boš doma želela imeti tudi ti. ;) 

Našli smo počitniške fotke Branka Čakarmiša in njegove Katje (PRESENEČENA boš!) (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
11. 11. 2018

Branko Čakarmiš na prvi pogled morda res izgleda strog (v oddaji Slovenija ima talent konec koncev prav on podeli največ 'ne-jev'), v zasebnosti pa je, kot izgleda, zelooooooo pozoren partner

Njegova izbranka Katja (o njej smo več zapisali TUKAJ), se namreč ukvarja s terapevtsko jogo in dihanjem, kot smo zasledili na njenem FB profilu, pa sta se pred časom z Brankom odpravila na joga počitnice na Bali. Utrinek iz potovanja je Katja objavila na svojem profilu, pogledaš pa si ga lahko spodaj.

Poglej, kako lepo sta se imela na njunih jogijskih počitnicah:

 " Danes je bila na urniku yin yoga- yin healing- za meridian pljuč in debelega črevesja. Jutri pa za energetsko popotnico domov še qi gong! Moram pa povedati, da sem najbolj ponosna na svojega dragega, ki že cel teden z mano pridno jogira! In seveda je v njegovi družbi joga še bolj... srčna," je zapisala pod objavo. 

Kot smo zasledili na njenem FB profilu, sta dni na rajskem Baliju začela z jogo ob morju, ter uživala v zdravi in sveži lokalni hrani. Joooj, bi tudi ti v trenutku odpotovala tja? 😍

Katja ima v Ljubljani tudi Joga studio, v katerem se ukvarja s terapevtsko jogo in dihanjem. Gre za nežno, a mogočno vadbo, ki prerodi telo in prebudi glas duše, kot je zapisala na svoji spletni strani pa je vadba v njenem studiu primerna za vsakogar. Več o njenem delu si lahko prebereš TUKAJ.

Fotografije:

Preberi še: O, uau! Ladova Anela je BLESTELA na ljubljanskem tednu mode

Priporočamo tudi: Awwww! Poglej, kako ČUDOVITO sobico ima sin Ane Klašnja (FOTO)