Našli smo izsek poročne noči Nine in Domna, ki ga nismo videli po TV (kaj se je v resnici dogajalo)

Začetek njune poročne noči je izgledal najbolj obetavno od vseh parov, ki smo jih do zdaj spoznali. Preveri, kaj se je dogajalo v resnici. 

Našli smo izsek poročne noči Nine in Domna, ki ga nismo videli po TV (kaj se je v resnici dogajalo) (foto: Planet TV) Planet TV
12. 3. 2022

Nina in Domen sta par, ki si je pred kamerami oddaje Poroka na prvi pogled prvi obljubil večno zvestobo. In priznati moramo, da so strokovnjaki - vsaj po prvem vtisdu - z njima zadeli čisto terno. No, in če smo v oddaji videli, da sta na njuno poročno noč ljubkovala na zakonski postelji hotela, smo zdaj izvedeli še eno podrobnost, ki je v oddaji nismo videli. 

Nina in Domen sta oba na svojih Instagram profilih v četrtek namreč delila utrinek njune večerje na poročno noč, ko sta se razvajala v restavraciji Grahor Hotela v Sežani.

Katja (Poroka na prvi pogled) svoje storitve ponuja na spletu! Preveri, kako se preživlja

Utrinek sta istočasno na svojih profilih delila oba; tako Nina, kot Domen, zato številni že namigujejo, da je parček po več kot pol leta še vedno srečno zaljubljen. 

Spomnimo te lahko ...

Nina in Domen sta svoj usodni 'da' dahnila na prelepem gradu na Štanijelu, Domen pa je za Nino kar sam  pripravil poročni šopek, saj je tudi po poklicu cvetličar.

Ojoj! Ugotovili smo, koga s poroke Aleksandra in Katje odpelje reševalno vozilo (da ne boš čakala še teden dni)