Našli smo fotografijo, kako je videti Tanja Žagar takoj, ko se zbudi

Si kaj takšnega pričakovala? 

Našli smo fotografijo, kako je videti Tanja Žagar takoj, ko se zbudi (foto: https://www.instagram.com/tanjazagar/) https://www.instagram.com/tanjazagar/
7. 10. 2019

Marsikatero zvezdnico bi naravnost zmrazilo, če bi ji le omenili, da se na Instagramu (ali v javnosti) pojavi brez ličil, Tanja pa ... 

... je storila prav to! Na svojem Instagramu je objavila fotko, ki je naravnost prekrasna in to kljub temu, da priljubljena pevka na sebi nima niti pičice ličil. Popolnoma naravna in sproščena, celo v pižami, je dokazala, da je videti odlično v vsakem primeru.

Res je, da smo je navajeni v glamuroznih opravah in vedno urejene od glave do peta, a tudi takšno Tanjo obožujemo.

Poglej, kako fantastično je videti Tanja brez ličil in v svojem najljubšem stajlingu 😂 (tudi našem, Tanja):

Krasna je, se strinjaš? 😍

Ob objavi je zapisala še nekaj utrinkov iz svojega dneva, ki ga je preživela skupaj s svojima najljubšima fantoma - sinkom Karlom in svojim dragim Mikijem:

"Danes pa sem že v pižami in razmišljam o svojem vrhuncu današnjega dne. Potepanje z mojima fantoma po Zaplani, otroško veselje ob srečanju kravic na pašniku, skakanje na trampolinu, obisk prijateljev v Logatcu..."

Kako lepo! ❤️

Te dni je sicer Tanja precej zaposlena, saj je ob vseh koncertih predstavila še nov videospot za pesem "Pleši z mano zdaj", ki ga je posnela skupaj s celotno zvezdniško ekipo oddaje Zvezde plešejo. 

Kot veš, je bila nedvomna zmagovalka letošnje sezone, svojo zmago pa je tako okronala še s tem novim, nalezljivim hitom in zabavnim sodelovanjem vseh njenih "plesnih prijateljev".

Tanjin novi videospot za hit "Pleši z mano zdaj" si lahko ogledaš tukaj👇:

Bravo! 👏

Fotografije: Tanja Žagar Instagram

Preberi še: FOTO: TO je moški, ki ga ljubi Lea Sirk (Znan obraz ima svoj glas)

Priporočamo tudi: Hudooo! Preveri, s katerimi 4 triki smo v mesecu dni privarčevale PRECEJ denarja💸