Naslednja, prosim …

Ali igralka Kate Hudson ve, komu je podarila svoje srce? Lance Armstrong velja za velikega plejboja in ženska menja tako hitro, kot je med svojo briljantno kolesarsko kariero menjal drese …

5. 7. 2008

Ko stopi v sobo, je v zraku čutiti napetost. Moški si začnejo živčno popravljati srajce in ga kritično opazujejo, saj zavistno ugotovijo, da je nekdanji kolesarski profesionalec še vedno v vrhunski formi.

Ženske pa si skrivaj odprejo kakšen gumbek na srajci, si popravijo pričesko, našobijo ustnice in ga opazno neopazno zalezujejo …

Plejboj na kvadrat

Šestintridesetletni Lance Armstrong je pravi moški. Ženskar, kot je zapisano v slovarju.

S takšno suverenostjo, kot je nekdanji vrhunski športnik in sedemkratni zmagovalec kolesarske dirke Tour de France nekoč zmagoval na vsaki dirki, danes tudi na ljubezenskem področju vedno pride do cilja. Škoda, da v disciplini 'uspešnega flirtanja' ni rumenih dresov, saj je njegova kondicija na tem področju nedvomno konkurenčna. O tem se je lahko v zadnjem času prepričala tudi njegova najnovejša 'trofeja', 29-letna igralka Kate Hudson.

Paparaci so ju zasačili, ko sta se zaljubljeno objemala v Cannesu, med dirko formule 1 v Monte Carlu pa se je zdelo, da se nikoli več ne bosta spustila. Res pa je, da bi bilo to zelo nenavadno za Armstronga, saj ženska srca zbira kot drugi sličice za album.

Žrebec na kolesu in v postelji

V Ameriki se ga je že zdavnaj prijel vzdevek Bike Stallion (kolesarski žrebec). Med drugim tudi zato, ker se ga drži sloves, da je v postelji prava bomba. Za njegove prijatelje po drugi strani pa je le Live Strong (živi močno). Tako se namreč imenuje moto njegove fundacije za boj proti raku, ki jo je osnoval leta 1997, torej leto dni po tem, ko so mu odkrili raka na modih.

Danes je zvezdnik, rojen v Teksasu, zdrav kot riba in uživa življenje s polnimi pljuči.

"Lance je nekoč gledal smrti v oči, zato zdaj ne zapravi niti minute," razumevajoče pojasni njegov najboljši prijatelj, hollywoodski filmski lepotec Matthew McConaughey. To v prevodu verjetno pomeni, da zgrabi tudi prav vsako priložnost za flirt.

Njegov tip žensk

Po petih letih zakona s Kristin Richard, dveh letih razmerja s pevko Sheryl Crow in enim letom zveze z modno oblikovalko Tory Burch, se Lance danes odloča le še za en, točno določen tip ženske – blond, športna, v dobri kondiciji in z oblinami na pravih mestih. On pa večinoma privlači tiste ženske, ki se jim dolgotrajno razmerje ne zdi pomembno.

Ravno zato njegove izbranke zelo rade šušljajo predvsem o njegovih posteljnih veščinah, robatem teksaškem šarmu in umazanih mačističnih šalah. Kdo pa bi bil bolj primeren za vroče afere kot nekdanji profesionalni športnik njegovega kalibra?

Lepotice od Hollywooda do Miamija, od San Francisca do New Yorka hrepenijo po njegovi telefonski številki. In če imajo srečo, Lance izbere eno ali dve blondinki, ki ju povabi v VIP-kotiček svojega najljubšega nočnega kluba. Konec koncev se med ženskami počuti najbolje. Po vsem tem prav nič ne čudi dejstvo, da je imel na zabavi modne znamke Dolce & Gabbana dovolj poguma, da se je zgoraj brez 'predstavil' v ženskem stranišču, kamor se je skril s svojo izbranko Kate Hudson.

Življenje v dvoje ni zanj

Igralka Goldie Hawn, mama njegove najnovejše izbranke, naj bi že slišala poročne zvonove, ki zvonijo le za njeno Kate in Lancea. Potem ko se je razmerje njene slavne hčerke s komikom Owenom Wilsonom že drugič nesrečno končalo, zdaj namreč upa, da se bo Kate resno vezala.

Morda ne ve, da je njen potencialni zet po prekinitvi razmerja s Tory Burch oktobra lani pogosto skakal od ženske do ženske in od postelje do postelje. Tukaj en majhen flirt z bivšo punco pevca Jamesa Blunta, manekenko Petro Nemcovo, tam eno ljubimkanje z Ivanko Trump … Poleg vsega tega je doživel še viharno ter vroče srečanje s komaj 21-letno igralko Ashley Olsen v newyorškem klubu Les Deux, ki so mu sledile dolge noči v razkošnem hotelu SoHo House. Tudi model in nekdanja plavalka Estella Warren se ni mogla upreti njegovim čarom in privlačnosti. Najprej se je z njim dobila ob kolačih in ledenem čaju, potem pa sta izginila v motel. V newyorškem nočnem klubu se ga je 'lotila' tudi Kim Strother, znana kot model za fitnes, in naletela na uspeh. Da bi se uprl skušnjavi, pri njem ne pride v poštev. Ko se ozre nazaj na svojo športno kariero, pa Lance pravi:

"Bilo me je strah, da bom pogrešal tiste čare, ki jih prinaša kolesarstvo." Toda čare si že dolgo časa zagotavlja povsem drugje …

Njegov osebni

Tour des Blondes

Blondinke imajo prednost – to je očitno življenjski moto nekdanjega kolesarskega asa. Teksašan ostaja zvest svoji shemi, kar pomeni, da mora biti njegova izbranka blond, v dobri kondiciji in z oblinami na pravem mestu. Po zakonu s Kristin Richard se je med njegovimi 'trofejami' znašlo veliko privlačnih žensk (najbolj znane med njimi vam predstavljamo na fotografijah). Med njimi je le pevki Sheryl Crow uspelo, da ga je za dve leti 'priklenila' nase, bila sta celo zaročena. Kako resno misli z igralko Kate Hudson, bo pokazal čas. Dejstvo pa je, da se mu po videzu odlično poda.

Vir: Lea