Našla drugo polovico svoje duše

Leta niso pomembna, ko je vmes ljubezen. In ko najdeš drugo polovico svoje duše, vse drugo zbledi.

5. 6. 2009

To je spoznala tudi 41-letna Kylie Minogue, ki je svojo srečo našla pri deset let mlajšem manekenu Andresu Valencosu, ki jo je malce pred njenim rojstnim dnem tudi zaprosil za roko.

Zaprosil jo je za roko

Si lahko ženska želi še lepše darilo, kot da jo njen ljubljeni moški zaprosi za roko, in to na romantičnem izletu v New Yorku. Prav to se je zgodilo avstralski popzvezdnici Kylie Minogue.

Njen novi izvoljenec Andres ji je dejal, da si želi ob njej preživeti preostanek svojega življenja. Seveda ga je Kylie takoj vprašala, če se sploh zaveda, kaj to pomeni, in ko ji je zatrdil, da ve, je seveda pristala. Andres je na pevko nor, ljubkovalno jo kliče Minnie in v znak ljubezni ji je tudi narisal miško Minnie, ki jo Kylie nenehno nosi s seboj.

Skupaj šele 7 mesecev

Kylie in Andres sta skupaj šele sedem mesecev.

Spoznala sta se lansko jesen, na predstavitvi starlete Dite von Teese, in od takrat sta vedno skupaj. Živita v Kylinem londonskem stanovanju. Skupaj sta celo posnela reklamo za nov pevkin parfum, ki se imenuje Sexy Darling. Zaročnega prstana še nista našla, a Kylie vseeno nosi na roki prstan v obliki srca, za katerega pravita, da je začasna rešitev.

Pri 40+ dosegla vrh sreči

“Nikoli še nisem bila tako srečna, kot sem sedaj,” je izjavila pevka, ki je bila od 2002 do 2007 v zvezi s francoskim igralcem Olivierjem Martinezom. Takrat je mislila, da je to za vse življenje, saj ji je zvesto stal ob strani ves čas, ko se je zdravila za rakom dojk. A očitno jima ni bilo usojeno in tako je sedaj svojo srečo našla ob Andresu. Olivier pa je srečen z igralko Elso Pataky, ki jo je prevzel hollywoodskemu igralcu Adrienu Brodyju.

Vir: Story

www.govori.se