Slovenski estradniki, ki bodo v 2018 starši (ali pa so to že postali!)

Leto 2018 se je začelo plodno. ;)

Slovenski estradniki, ki bodo v 2018 starši (ali pa so to že postali!) (foto: Instagram.com / @TinaMaze83) Instagram.com / @TinaMaze83
6. 3. 2018

Čeprav smo komaj dodobra vstopili v 3. mesec tega leta, je že kar nekaj znanih Slovenk in Slovencev na svetu prvič pozdravilo svoje najmlajše, prav tako pa smo v tem času izvedeli tudi za kar nekaj prihajajočih novih članov slovenskega estradnega prostora.

Že veste, kdo vse je v pričakovanju ta hip?

1. Ivjana Banič

Svojo nosečnost je uspela skrivati vse do zdaj, ko je med radijskim programom za pusta naznanila, da je noseča. Od radijskega studija se je sicer za leto dni poslovila minuli petek, saj se bo mali Vili že zelo kmalu pridružil nov mali nadobudnež.

 

A post shared by Ivjana Banic ✫ (@ivjana) on

 2. Filip Flisar

Veselo novico je priljubljeni smučar prostega sloga na svojem Instagram profilu objavil med božičnimi prazniki, s partnerico Moniko pa se bosta naraščaja razveselila junija. Več o tem, kaj je povedal o starševstvu smo zapisale v TEM članku.

3. Jana Morelj

V blagoslovljenem stanju je tudi voditeljica jutranjega programa in vremenarka v oddaji 24ur, Jana Morelj. Veselo novico je v radijskem etru delila ob praznovanju rojstnega dne Denisa Avdića, kot je tedaj povedala, pa se bo s partnerjem Markom naraščaja razveselila julija!

Več o tem, kdo je osvojil njeno srce smo zapisale v TEM članku.

4. Jerca Zajc Šušteršič

Tretjič bo mamica postala tudi voditeljica, ki smo jo lahko spremljali v oddaji Danes na Planet TV. Jerca je sicer mamica dveh deklic, Viktorie Ane in Glorie Pauline, nov družinski član pa naj bi se jim pridružil že kmalu.

5. Ranko Babič

Kot so zapisali v aktualni številki revije Nova, bosta poleti drugič zibala tudi igralec, komik in voditelj Ranko Babić in njegova izbranka Nataša. A kot izgleda se Ranko v vlogi očeta odlično znajde, saj je v preteklih intervjujih povedal, da je za hčerkico Tajo, po tem, ko se je izbranka vrnila v službo, sam odlično poskrbel!

6. Žan Košir

Letos bo očka postal tudi postavni deskar na snegu, ker pa svojo zasebnost že vse od začetka njegove medijske poti skrbno varuje, medijem ni želel razkriti kdaj se bo srečni dan zgodil, prav tako tudi ne, kdo je njegova srčna izbranka!

7. Peter Prevc

Peter je veselo novico potrdil kar na Instagramu, z objavo prikupne fotografije vd ružbi njegove Mine, ob njej pa je zapisal; "Rad imam zimo. Sploh s tako družbo. P.S.: Na sliki smo trije."

 

A post shared by Peter Prevc (@pprevc) on

Več o tem, kako se pripravlja na to veliko življenjsko vlogo smo zapisale v TEM članku.

Slovenski estradniki, ki so v letošnjem letu že postali starši!

1. Manja Stevič

Manja je svoja dvojčka pozdravila na valentinovo, z izbrancem Daliborjem pa sta ju poimenovala Viktor in Filip. Manja je na družabnrem omrežju sicer že delila tudi prvo njuno fotografijo.

 

A post shared by Manja Stevic (@manjastevic) on

2. Tina Maze

Vse odkar je postala mamica v javnosti ni moč najti njenih izjav, zato se le ugiba o tem, kako je deklici, ki je na svet prijokala 8. februarja, ime. 

Fotografije: Primož Predalič, Instagram.com / @TinaMaze83

Preberi še: Poglej, kako je brez ličil videti Sofia Vergara!

Priporočamo tudi: Si že videla, kako ljubki hčerkici ima Lea Sirk?