Naomi obtožena rasizma

Nebrzdana temnopolta manekenka Naomi Campbell je zaradi napadov na svoje služkinje, tajnice in prijateljice vse pogosteje gostja na sodišču. Govori se, da naj se Naomi še vedno ne bi rešila odvisnosti od drog, v trenutkih ‘zadetosti’ pa naj bi postala prava zver.

16. 11. 2006

Manekenka se je nedavno pojavila na newyorškem sodišču zaradi obtožb nekdanje služkinje Ane Scovalino, ki trdi, da ji je zvezdnica v navalu besa v glavo vrgla mobilni telefon.

Tudi Gaby Gibson, prav tako nekdanja služkinja slavne manekenke, od bivše gospodarice zahteva odškodnino in trdi, da je Naomi rasistka, ki jo je zmerjala z ‘neumno Romunkinjo’ in jo spraševala, ‘ali so vse ženske v Romuniji tako uboge‘.

Kadar na primer ni našla določenega kosa oblačila, ki ga je Naomi zahtevala, je bila Gaby največkrat deležna udarcev in zmerljivke ‘neumnica, nisi več v Tretjem svetu’.

Naomini odvetniki se bodo s služkinjama zagotovo dogovorili za povračilo odškodnine, vendar pa javnost pričakuje, da bo agresivni Naomi sodišče odredilo tudi kazen, povezano z dobrodelnostjo.

Ker bi se tako manekenski ikoni lahko celo zgodilo, da bi morala pobirati smeti na ulici, so njeni odvetniki zanjo že predlagali kazen, v skladu s katero bi raje zbirala sredstva v humanitarne namene.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri