Najmlajše mame med zvezdnicami

Kar nekaj svetovno znanih zvezdnic je, ki so imele otroka, ko so bile skorajda še same otroci. A jim je kljub temu uspelo v svetu šovbiznisa in so postale zvezde. Nekatere sicer bolj ali manj tragične, pa vendarle ...

Aretha Franklin (foto: Profimedia) Profimedia
31. 10. 2014

Aretha Franklin

Ena od najmlajših mam iz sveta znanih je zagotovo vrhunska pevka Aretha Franklin (72). Zanosila je, ko ji je bilo komaj 12 let, in rodila zdravega sina. Čez samo dve leti je rodila še enega. Nikoli ni povedala, kdo je oče njenih sinov, za katera sta skrbeli njeni babica in sestra.

Tako se je lahko Aretha posvetila karieri pevke. A kmalu je imela še dva sinova. Vse to je ni oviralo pri tem, da posta-ne ena od najslavnejših soul pevk vseh časov. Danes njeno bogastvo ocenjujejo na neverjetnih 60 milijonov dolarjev.

Sofia Vergara

Sofia

Sofia Vergara (42), danes ena od najbolje plačanih TV-igralk in zvezdnica nadaljevanke Moderna družina, se je s svojo srednješolsko ljubeznijo poročila, ko ji je bilo komaj 18 let. Pri devetnajstih je rodila sina Manola, ki je njen edini otrok.

"Ne morem lagati, koliko sem stara, glede na to, da imam polnoletnega sina," se šali Sofia, ki ji vsi pripišejo manj let, kot pa jih ima v resnici.

Natalia Vodianova

natalia

Vrhunska manekenka Natalia Vodianova (32) je za marsikoga najlepša ženska na svetu. Lepa Rusinja je odraščala v revni družini v mestu Gorki, oče pa jih je zapustil, ko je bila Natalia še majhna. Zato je pomagala mami prodajati sadje, s čimer se je družina tudi preživljala. Svetovno slavo je lepotica dosegla že pri 15 letih, ko je podpisala pogodbo z eno od največjih modnih agencij.

Pri 17 letih se je preselila v Pariz, del honorarja pa je vedno pošiljala mami. Pri 19 letih se je poročila z angleškim aristokratom Justinom Portmanom in istega leta rodila prvega od treh otrok, ki jih ima z njim. Po devetih letih je njun zakon razpadel in drugič se je poročila z Antoinom Arnaultom, prav tako zelo premožnim poslovnežem. Skupaj imata enega otroka.

Solange

Solange

Mlajša sestra pop dive Beyonce, Solange, se je s svojim fantom iz srednje šole poročila, ko ji je bilo samo 17 let.

Čez osem mesecev je rodila sina Daniela Smitha Juniorja, za katerega danes pravi, da je njeno največje nenačrtovano bogastvo. Z možem sta v zakonu zdržala samo tri leta.

Anna Nicole Smith

Smith

Potem je tu žal že pokojna Anna Nicole Smith, ki je bila ena od najbolj znanih Playboyevih zajčic. Pri 15 letih je že postala mati samohranilka, prekinila je šolanje in se zaposlila v restavraciji, da bi lahko preživljala sebe in otroka.

Tam je spoznala Billyja Wayna Smitha, s katerim se je poročila, ko ji je bilo 17 let. Istega leta sta dobila sina Daniela, a njun zakon ni trajal, saj sta se po letu dni razšla.

Fantasia Barrino

Barrino

Fantasia Barrino, zmagovalka Ameriškega idola, je hčerko Zion rodila, ko ji je bilo samo 16 let. Producenti so jo sicer nagovarjali, naj prekine tekmovanje, saj to, da je tako mlada mama, ni najboljša reklama, a se je odločila iti do konca.

Čeprav ima hčerko najraje na svetu, pa danes mladim dekletom svetuje, naj najprej končajo šolo in se zaposlijo ter šele pozneje razmišljajo o otroku.

Napisala: Sandra Bratuša za revijo Story