Najboljši soprog v holivudu

Dannyju Moderju je uspela prava umetnija - osrečil je zelo zaželeno in temu primerno oblegano hollywoodsko zvezdnico Julio Roberts.

20. 5. 2009

Za uresničitev skupnih sanj o družinski sreči je svoje življenje obrnil na glavo in si s tem zagotovil njeno trajno ljubezen.

Zakonska idila

Termometer kaže prijetnih 24 stopinj Celzija, na plaži pa se temperatura še občutno poviša. Razgreta besedna bitka namreč zmoti popoldanski mir.

"To je moje!" zavrešči rdečelasi fantič in se z vso močjo oklepa lopatice za mivko.

"Zdaj pa pripada meni!" mu zmagovalno odgovori deklica s svetlimi kitkami.

In že se zakuha prepir, ki vključuje pravo bitko na mivki. Tudi vsi opomini Julie Roberts ne pomagajo več. Dannyju Moderju pa naposled uspe umetnija in loči mala prepirljivca. Kako? Phinnu v uho ljubeče zašepeta nekaj besed, njegovo sestro dvojčico Hazel pa poboža po laseh. In končno je spet mogoče slišati le bučanje havajskih valov. Danny Julii prilepi še poljubček na ustnice, potem pa se z desko za srfanje poda proti vodi. Misija izpol­njena, družinski mir rešen.

V Dannyju našla idealnega moškega

Ta moški pa svojih otrok ne obvladuje le na dopustu, tudi v vsakdanjem življenju soprog hollywoodske ljubljenke pogosto sam odlično skrbi za naraščaj.

Zaradi 'projekta družina' je Danny v drugi plan potisnil celo svojo službo snemalca. Res pa je, da je njegov agent pojasnil, da trenutno na obzorju ni nobenih novih projektov, ki bi bili zreli za dogovore. Konec koncev pa teh projektov sploh ne potrebuje, saj ima doma dovolj dela. Otrokom pripravlja njihovo najljubšo jed, pečenega piščanca, jim briše solze, v trgovini z biološkimi izdelki Whole Foods v Taosu v Novi Mehiki išče najbolj sveža živila … Vse to ima zdaj že v malem prstu. Poleg tega velja za Juliinega najpomembnejšega svetovalca, saj se redno skupaj z njo odloča o novih filmskih projektih.

"Vem, da sem v Dannyju našla idealnega moškega," navdušeno pravi Julia.

"Čudovito se razumeva in sva zelo srečna. Iz najinega razmerja črpam vso moč," je izjavila pred kratkim, in sicer med promocijsko turnejo kriminalnega trilerja Dvojna igra v Londonu.

Danny je temu hvalospevu prisluhnil doma, na ranču v Novi Mehiki. Najbrž je bil to pravi balzam za njegovo dušo, ki je prav gotovo omilil tudi njegovo ljubosumnost na Cliva Owena, Juliinega soigralca iz omenjenega filma. Ljudje, ki so mu blizu, so namreč povedali, da mu ni bilo ravno lahko, ko je moral opazovati medijsko učinkovito flirtanje med svojo soprogo in privlačnim Britancem ter ostajati hladen kot led. Zato je bilo zanj še toliko lepše slišati, da Julia tudi v glamuroznih trenutkih hrepeni po svojem zakonu in družinskem vsakdanjiku.

Družina na prvem mestu

In ta vsakdanjik se v Taosu vsako jutro začne enako. Pred zajtrkom skupaj obirata sadje, ki ga nato razrežeta in pomešata z biomisliji. Takoj zatem morata v rastlinjaku zaliti rastline, ki jih Julia goji sama in je nanje zato še toliko bolj ponosna. Obe nalogi bi seveda lahko opravila najeta kuharica in vrtnar, toda v domovanju Roberts-Moder velja železno pravilo – za pomembne stvari skrbita le Julia in Danny. Če ona slučajno dela, zanje poskrbi on sam. Kar morda zveni kot stresno delo s polnim delovnim časom, je zanj postala najpomembnejša življenjska vsebina.

V začetku razmerja se je nekaterim Juliinim željam še upiral – hotela je na primer, da se ne druži in zabava več tako pogosto s svojimi prijatelji – danes pa povsem deli njeno mnenje in prioritete. Družina je na prvem mestu! Po vsem tem torej ni čudno, da prevzame tudi naloge, ki niso ravno 'prestižne'. Trenutno ima nalogo, da nadzoruje še zadnja obnovitvena dela v drugi hiši, ki stoji visoko nad Pacifikom v Malibuju in velja za nekakšno družinsko zatočišče. Na začetku obnovitvenih del pa je bila za nadzor pristojna izključno Julia, ki bi rada v prihodnje spet pospešeno snemala filme, zato v zadnjem času vneto prebira scenarije.

Njena odločitev ima tudi praktične razloge. Če se na delovno mesto vrne ona, v družinski proračun prispeva neprimerno več denarja, kot če bi Danny poprijel za kamero. Za vlogo v najnovejšem filmu Dvojna igra, ki se vrti v naših kinematografih, je na primer zaslužila dobrih 11 milijonov evrov. Ker pa so obnovitvena dela luksuzne ekološke hiše v Malibuju do zdaj stala kar 23 milijonov evrov, celo takšna zvezdnica, kot je Julia, potrebuje finančno injekcijo. Julija jo čaka še snemanje drame Eat, Pray, Love, ki se bo odvijalo v Indiji, na Baliju, v Rimu in New Yorku.

S prijatelji zabavljač, z Julio kavalir

In kakšen je dogovor zakonskega para?

Do začetka snemanja se lahko Danny izživi, potem pa se bo ponovno prelevil v skrbnega očka s polnim delovnim časom. Takoj po dopustu na Havajih bo z Juliinim blagoslovom poletel proti Malibuju, kjer se bo – kot vedno – s svojimi kolegi deskarji zabaval v barih na plaži. Njegova družba pogosto 'visi' v lokalu Neptune's Net, v katerem uživa ob morski hrani in pivu. To počne brez komplikacij, brez glamurja in predvsem tako, da ga nihče ne prepozna, saj mu je to najbolj všeč.

Svoji ženički na ljubo pa si Danny večerjo v dvoje najpogosteje privošči v elitni in zelo obiskani restavraciji Nobu, ki je zelo 'in'. S tem 'gospod Roberts' pokaže, da zna biti tudi drugačen. Mizo mu po njegovi izrecni želji rezervirajo izključno v nekem kotu restavracije, ki je zelo slabo viden, zato preostali gostje ne morejo potešiti svoje radovednosti. V tej restavraciji mu tudi uspe, da svojo ženo po večerji trdno prime za roko in jo – da se izogneta radovednim pogledom in morebitnim paparacem – kar skozi kuhinjo odpelje ven. Zunaj ju na prav posebnem parkirnem mestu neposredno ob stranskem službenem vhodu, ki je načeloma rezerviran le za osebje, čaka avto.

Pretiravanje? Ali pa povsem razumljiv poskus, da ohraniš dragoceno zasebno sfero? Kakor koli že, Julia na vsak način uživa, če se njen soprog zaščitniško obnaša do nje ali pa se predstavlja kot tankočutni partner. Tako kot pred nedavnim, ko si je dala Julia povsem spontano vtetovirati imena njunih treh otrok, Danny pa se je iz solidarnosti prav tako odločil za tetovažo. Zakonca vedno držita skupaj. Tudi če včasih malo boli!

Vir: Lea

www.govori.se

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri