Najbolj vroči trači tega tedna

Da boš na tekočem s trači, smo ti pripravili kratek pregled dogajanja na domačem in tujem zvezdniškem parketu.

5. 12. 2014

1. Bine Volčič z ženo v novi biznis

Po koncu šova Gostilna išče šefa Bine ne počiva. Za vse ljubitelje kulinarike bo kmalu zaživel spletni portal Kulinarični atalje, kjer bodo na voljo različni kuharski tečaji, avtorski videorecepti in Binetovimi nasveti, namigi in navdihi za ustvarjanje v kuhinji. S priljubljenim šefom boš lahko prvič v živo kuhala že za božič.

Pa še to: projekt bo vodila Binetova žena Katarina, ki bo skrbela za poslovni del in odnose z javnostmi. Več o novem projektu izveš v intervjuju, ki ga lahko prebereš v novi številki revije Story.

Story

2. Heidi Klum zgoraj brez!

Heidi

41-letna manekenka je posnela oglasno kampanjo za novo znamko spodnjega perila.

3. Katarina Mala bo mamica!

Katarina Mala

Pevka svojega prvega otroka pričakuje s kar nekaj let starejšim fantom Robertom, ki že ima tri otroke. Spol in ime še nista znana, ve se le, da naj bi dojenček na svet prijokal konec meseca maja.

4. Paparaci ujeli poredno Miley Cyrus

Miley

22-letna pevka je vse bolj divja. Ta teden so jo paparaci tik pred koncertom ujeli na tonski vaji. Miley je na odru kadila, vse pa kaže na to, da ni šlo samo za tobak.

5. Maja Keuc s fantom na ameriški turneji

Maja

Čeprav ima pevka na Švedskem ogromno študijskih obveznosti, si je odločila vzeti nekaj premora in se s fantom Jonahom odpraviti čez lužo. Tja se je pevec s svojo skupino Dirty Loops odpravil na ameriško turnejo, Maja pa s fanti potuje v njihovem luksuznem avtobusu. Avantura jih je že popeljala skozi Las Vegas, Los Angeles, San Diego, San Francisco, Seattle in Vancouver.

6. Melanie Brown je priznala, da je ljubila žensko

Melanie

"Imela sem dekle. Pa kaj? V razmerju sva bili štiri leta," je brez zadržkov povedala glasbenica in dodala, da lahko ljudje o njej govorijo, kar hočejo, da pa – v nasprotju z nekaterimi drugimi – vsaj vedno ve, kdo je v njeni postelji. Melanie se torej ne sramuje svoje biseksualnosti, je pa poudarila, da je zdaj 'poročena s penisom', da sta si s soprogom zelo blizu in da je njuno razmerje čvrsto.

7. Špela Močnik se je vrnila na televizijo

Špela

Simpatična novinarka in voditeljica se je pridružila ekipi voditeljev in novinarjev priljubljene oddaje Dobro jutro na RTV Slovenija. Sicer pa sta bili za Špelo zadnji dve leti zanjo kar pestri, saj se ji je zgodila najlepša prelomnica v življenju, na svet je prijokala hčerkica Julija.

8. Prince Harry je izdal veliko skrivnost

V sklopu kampanje Feel No Shame je razkril, da ima po vseh teh letih javnega nastopanja, še vedno ogromno tremo. Priznal je, da se ta pojavi že v trenutku, ko v obleki stopi v sobo polno ljudi. Svoje priznanje je tudi ponsel:

Psss ... Še več sočnih tračev boš našla na spletnem mestu govori.se.