Najbolj naporni zvezdniki na instagramu

Zvezdnice na instagramu kar tekmujejo med seboj, katera bo pokazala več gole kože. Zato ni čudno, da so nekatere dosegle točko, ko gredo svojim oboževalcem že pošteno na živce. Ti so sestavili lestvico najbolj zoprnih zvezdnic na Instagramu, ki jim ne želiš slediti.

27. 8. 2013

Po oceni Američanov peto mesto med najbolj nadležnimi instagramerji zaseda Miley Cyrus, ki si je mesto na lestvici nepriljubljenosti zaslužila s pretiranim fotografiranjem svojega razgaljenega telesa in opolzkosti, kot je lizanje glasbene nagrade VMA.

Pred njo je najstniški idol Justin Bieber, ki ima, čeprav najraje fotografira svoje razgaljene mišice in tatuje, vedno trpeči izraz.

Amanda Bynes, ki ima v zadnjem času psihične težave, je bila razglašena za najbolj dolgočasno, saj poleg svojih portretov objavlja še izreke znanih ljudi. Zehhh. Drugo mesto je pripadlo izgubljeni zvezdnici resničnostnih šovov Kim Kardashian. Oboževalci so siti njenega 'račkanja' oziroma našobljenih ustnic.

In komu je pripadlo prvo neslavno mesto? Pokazala je že skoraj vse, pevka z vzdevkom Badgirl – Rihanna. Uporabniki Instagrama so enotni, da se je že preveč razgalila in je postala dolgočasna.

Slovenski estradniki bolj umirjeni

Na Instagram sceni ni slovenskega estradnika, ki bi paral živce s preveč objavami.

Še najbolj se je temu približal Matevž Faganel, ki je poskrbel za zabavo svojih sledilcev z videi, v katerih prepeva z našobljeno ustnico.

Slovenske estradnice so dokaj drzne, a pazijo, da ne pretiravajo z opolzkostjo. Pevka Špela Grošelj je svojim oboževalcem poslala pozdrave s plaže in na fotografiji je brez modrčka. Buri domišljijo, a kaže le hrbet. Svoje golo bogastvo (oziroma njegovo) je drzno pokazala tudi oblikovalka Nina Šušnjara, ki je svojega plesalca Anžeta Zalarja fotografirala golega med kuho, a mu prek intimnih delov prilepila virtualni srček.

Povzeto po pisanju K. R. za Novo