Nacionalisti v svoje vrste vabili ... Bosanca?

Prejšnji teden je komik Ranko Babić dobil povabilo nekega slovenskega nacionalističnega društva, da bi postal njihov častni član.

16. 2. 2011

Društvo, ki se bori za Slovenijo brez Balkancev in Piranski zaliv, je Ranko očitno očaral kot nacionalist Jože v priljubljeni seriji Kursadžije na Pink SI.

Prepričljiva vloga

Zanimivo je, da nacionalisti očitno niso dobro videli Rankovega priimka, saj je vsekakor nenavadno, da so v društvo, ki se bori za Slovenijo brez Balkancev, povabili Bosanca ...

“Očitno so vlogo nacionalista Jožeta, ki ga igram v komediji Kursadžije, vzeli preveč resno. Seveda sem jih vljudno zavrnil in jim razložil, da Ranko Babić samo igra vlogo Jožeta, kar pa ne pomeni, da tako razmišlja in da živi v teh prepričanjih,” je novinarjem revije Lea zaupal Ranko, ki pravi, da nikoli ne bo član nobenega nacionalističnega društva – niti slovenskega niti bosanskega.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri