Na VIDEO ujeli neroden trenutek Urške Klakočar Zupančič: 'To boste izrezali, seveda!' (poglej ga)

Predsednica DZ ni želela, da bi tale trenutek prišel v javnost. 

Na VIDEO ujeli neroden trenutek Urške Klakočar Zupančič: 'To boste izrezali, seveda!' (poglej ga) (foto: bobo) bobo
4. 7. 2022

Urška Klakočar Zupančič je minuli teden požela veliko pozornosti s svojim prihodom na državno proslavo na Kongresnem trgu, saj je množico precej nenavadno pozdravila - kar z (zdaj) znamenitim obratom in široko razprtimi rokami.

Njen prihod po rdeči preprogi je sicer komentirala tudi  nekdanja dolgoletna šefinja državnega protokola Ksenija Benedetti, ki je o njenem vedenju za N1 povedala tole:

Izzivov nikakor ne vidim v sproščenosti (to pri politikih pogosto pogrešam), niti v tem, da politik/političarka z vedrim obrazom, samozavestno in sproščeno stopa po takem rdečem tepihu in da pomaha ljudem, ki so ga/jo sprejeli z aplavzom. Izziv vidim v preusmerjanju pozornosti, v obratu s hrbtom proti Gardi in v postanku z razširjenimi rokami, ki ima v sebi veliko nebesednih sporočil.

Sanjski Mijo je danes povsem drugačen: "Sem PLEŠASTI propadel nogometaš," pravi (FOTO)

No, zdaj pa je na Twitter pricurljal posnetek z zakulisja ene izmed njenih izjav, ki jo je podala za vse večje slovenske televizijske hiše. 

Pri tem se ji je nekoliko zataknilo

Z jezika ji je težko stekla poved: "Ne bi špekulirala." Pravzaprav ji je preglavice povzročala zadnja beseda.

Več si poglej tukaj:

Ko je nikakor ni mogla izustiti, se je začela naglas smejati, nato pa pogled usmerila v novinarje in dejala: "To boste izrezali, seveda."

Nato je sledilo tole:

Sicer pa to ni bil edini neroden trenutek, saj lahko v posnetku opaziš, da nekomu na tla pade neznan objekt, kateremu je predsednica DZ takoj želela poiskati lastnika. 

"Komu je to padlo? Čigavo je to? Moje ni. STA? Je treba pobrati to?" sprašuje novinarje, ti pa se le smejijo in ji ne odgovarjajo.

"Je zabavno, ko imam jaz izjavo, kajne?" nato Klakočarjeva vpraša novinarje, da bi spodbudila odziv in opravičila nerodnost situacije, ki sicer vse prisotne na posnetku precej zabava.

FOTO: To je sin Nataše Pirc Musar in to, s čimer se ukvarja, dokazuje le eno

Preberite več na Metropolitan.si

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik, Bobo