Na dan prišle podrobnosti o poroki Tjaše Kokalj

Lepa voditeljica Tjaša Kokalj je pred kratkim dahnila usodni da in se poročila s svojim dolgoletnim fantom Klemenom. Nekaj mesecev po poroki na dan prihajajo prve informacije o njenem sanjskem dnevu.

Na dan prišle podrobnosti o poroki Tjaše Kokalj (foto: facebook.com/Tjaša-Kokalj) facebook.com/Tjaša-Kokalj
30. 9. 2015

"Mediji so pisali, da sva se poročila v Volčjem Potoku, kar v resnici ne drži. Poročila sva se na Posestvu Galerija Repanšek, ki je sicer res v bližini Volčjega Potoka, ampak gre za nekaj popolnoma drugega. Oba sva bila kar racionalna, kar se prostora tiče, saj sva v ospredje postavljala prilagodljivost vremenskim razmeram in temu, da bi bilo za naju in za svate najlažje. Na koncu sva se poročila pod belim šotorom, večerjo pa smo imeli v prelepi stekleni dvorani," je za revijo Story povedala Tjaša.

Tjaša

Tema njune poroke je bila bela barva s kančkom zlate, čipka iz Tajske, iz katere je bila izdelana Tjašina poročna obleka, se je ponavljala tudi na vabilih.

"Ko je prišlo do velikega dne, nisem potočila niti solze," je bila iskrena Tjaša: "Res sem mislila, da bom, ampak ko sem videla Klemena, sem vedela, da če bom jaz začela jokati, bomo na koncu vsi jokali. Na poroki sem se ves čas smejala, ker mi je bilo vse tako lepo. Res je bil lep dan, na začetku sem bila sicer živčna, ampak saj je verjetno vsaka nevesta."

Tjaša

Tjaša je za revijo Story še povedala, da sta se z možem spoznala leta 2002, zvezo pa sta začela leto pozneje. Skupaj sta približno 12 let, a sta se vmes za leto in pol tudi razšla.

"Ko sva začela zvezo, sva bila zelo mlada. Jaz sem imela 16 let, ko sem ga spoznala, in on je bil moj prvi resni fant. Mogoče je tej resnosti kljubovalo okolje, v katerem sem odrasla. Moja mami, teta, moji bratranci ... večina od njih je ostala s svojim prvim partnerjem. Meni se zdi to na neki način zelo romantično. Resnično mi veliko pomeni, da me Klemen pozna takšno, kakršna sem. Še iz časov pred 'slavo' in prepoznavnostjo," je iskrena lepa voditeljica.

Preberi še: Gisele Bündchen je uspelo rešiti zakon s Tomom Bradyjem ali pa članek Najpogostejše laži, ki nam jih prodajajo trgovci.