Na dan prišle podrobnosti o poroki Jennifer Aniston

46-letna ameriška igralka Jennifer Aniston se je po štirih letih razmerja poročila s svojim stanovskim kolegom 44-letnim Justinom Therouxjem. Tu je vse, kar moraš vedeti o njunem sanjskem dnevu.

Jennifer Aniston (foto: Profimedia) Profimedia
17. 8. 2015

Parček, ki se je zaročil 10. avgusta 2012, si je večno zvestobo obljubil v sredo, 5. avgusta na njunem posestvu v Bel Airu (Los Angeles).

Tuji mediji poročajo, da je Jennifer nosila romantično belo obleko z velikim izrezom na hrbtu in dolgo vlečko. Na dan je tudi prišla prva fotografija obleke ...

obleka

Priča Jennifer je bila njena dolgoletna prijateljica Courteney Cox (soigralka iz serije Prijatelji), njegova priča pa kolega Scott Campbell (tetovator, ki je ženina že nekajkrat tetoviral in je poročen z igralko Lake Bell).

Cox

Obred je potekal v intimnem krogu, prisotnih je bilo 'le' okoli 75 sorodnikov in prijateljev, med njimi tudi zvezdniki: Lisa Kudrow, Chelsea Handler, Jason Bateman, Emily Blunt in John Krasinski, Ellen DeGeneres in Portia de Rossi, Will Arnett, Tobey Maguire in Jennifer Meyer ter Jimmy Kimmel.

Jennifer

Po tem, ko sta si izmenjala prstana, ki ju je oblikovala kreatorka Jennifer Meyer, jima je zapela glasbenica Sia, samo zanju je izvedla svojo uspešnico Chandelier.

Prisluhni skladbi Chandelier:

Takoj naslednji dan sta mladoporočenca z zasebnim letalom iz Los Angelesa odpotovala na poročno potovanje na otok Bora Bora.

Bora

Fotografije: Profimedia, Facebook

Nujno preberi še, kako je Jennifer Aniston je v enem izmed  intervjuju komentirala "nevljudna in žaljiva" medijska poročanja o svojem zasebnem življenju.

Več o ljubezenskem življenju priljubljene igralke pa si preberi v članku Jennifer Aniston: Oče jo je zbadal zaradi velike zadnjice.