Na dan prišle podrobnosti o bližajoči se poroki Roberta Pattinsona

Zvezdnik s filmskih platen Robert Pattinson in njegova partnerica, glasbenica FKA twigs, si nameravata v kratkem dahniti usodni 'da'. V javnost je pricurljalo nekaj novih podrobnosti o bližajoči se poroki.

Na dan prišle podrobnosti o bližajoči se poroki Roberta Pattinsona (foto: Profimedia) Profimedia
22. 4. 2015

Igralec Robert Pattinson in glasbenica FKA twigs o svojem razmerju skoraj ne govorita, o zaroki pa tako in tako ne zineta niti besedice.

Dejstvo je, da sta oba zvezdnika spretna skrivnostneža, ko gre za zasebno življenje. Kljub temu pa je v javnost pricurljala informacija, da se želita 28-letni RPatz in njegova 27-letna srčna izbranka že v kratkem sprehoditi do oltarja.

Brez pompa

Če upoštevamo njuno skrivnostnost, ni prav nič presenetljivo, da iz poročne slovesnosti nočeta delati velikega cirkusa.

Zvezdnik vampirske sage Somrak in glasbenica, ki je zaslovela z uspešnico Two Weeks, bi veliko raje priredila skromno poroko in se zabavala daleč stran od hollywoodskega glamurja.

Ne načrtujeta niti ekstravagantnega sprejema zvezdniških svatov, saj bi si rada večno zvestobo obljubila v miru, le pred najožjimi družinskimi člani in prijatelji.

Priprave na skromno poroko so menda že v polnem teku. "Zelo se zabavata, ko drug drugemu predlagata različne ideje," je razkril dobro obveščeni vir.

Pattinson

Prizorišče veselega dogodka naj bi bilo že izbrano. "Rob pogreša Anglijo," je izdal eden od ljudi, ki so mu blizu, in dodal: "Ničesar nimata raje od tega, da gresta na nekaj pijač v vaško krčmo."

Zvezdniška zabava, polna stila, na kateri bi polizani gostje med seboj 'tekmovali', komu obleka lepše pristaja in kdo ima dražja dizajnerska oblačila, nikakor ne bi bila po okusu bodočih mladoporočencev, ki sta znana po svoji prizemljenosti.

Po njunem mnenju je veliko bolje, da iz vsega skupaj ne delata pompa in da poročno zabavo priredita kar v pubu. In to v pravem, angleškem pubu, saj sta oba Angleža in ju 'vleče' nazaj v domovino.

"V Veliki Britaniji si celo že ogledujeta hiše. Pretirana slovesnost v Los Angelesu je zadnje, kar si želita," je še sporočil vir.

Prijatelj izdal njuno skrivnost

Rob in Tahliah Debrett Barnett, kot se glasi umetničino pravo ime, pa bosta morala očitno še malo potrpeti, saj nista le zelo zaljubljena, ampak tudi zelo zaposlena.

Ona bo do septembra na turneji, on pa bo zaradi že dogovorjenih projektov veliko časa preživel pred kamero.

Robert

Ob vseh delovnih obveznosti pa bosta s skupnimi močmi vendarle organizirala svoj veliki dan, pri čemer se bosta še vedno držala dogovorjenega načrta.

"Trudila se bosta, da bo vse skupaj ostalo skrivnost, zato prav gotovo ne bosta ničesar zaupala T-Painu," se je na račun klepetavosti ameriškega raperja pošalil vir.

Zvezdniškima molčečnežema se namreč ni zdelo prav nič zabavno, da je javnost izvedela za njuno zaroko, glavni krivec za to pa je bil prav njun omenjeni prijatelj T-Pain.

Tpain

Devetindvajsetletnik se je v intervjuju za spletno stran Vulture preveč razgovoril in razkril, da nameravata Robert in FKA twigs zapluti v zakonske vode.

Ko so ga ogovorili na temo morebitnega sodelovanja s FKA twigs, je pojasnil, da jo težko 'dobi v roke', ker je veliko na poti:

"Prvič sva se srečala v studiu. Od takrat se je njena glasba zelo spremenila. Veliko je na turnejah in vsakič, ko jo pokličem, je nekje drugje."

Potem pa se mu je zgodil spodrsljaj: "Za povrhu pa je zdaj še zaročena."

Ko ga je nejeverni novinar, ki je hotel izvedeti, ali je zvezdnica dejansko zaročena, začel nekoliko podrobneje zasliševati, pa je T-Pain zabredel še globlje in potrdil: "Ja, s starim Pattyjem."

Rob

Ko je – seveda prepozno – dojel, da ga je polomil, pa je raper, ki Roberta očitno kliče Patty, dejal: "Sploh ne vem, ali ji je prav, da to kdo izve."

Pozneje se je iz godlje, v kateri se je znašel, sicer poskušal rešiti s trditvijo, da je šlo le za prvoaprilsko šalo, a več kot očitno je bilo, da je šlo pri njegovih pojasnilih le za poskus omejitve škode.

Bosta kmalu zibala?

Po mnenju para se njuno razmerje tiče le njiju. Pogled v svojo zasebnost omogočata le izbranim prijateljem, ki so vredni zaupanja, in T-Paina na seznamu njunih zaupnih prijateljev najverjetneje ni več. Zvezdnika si želita s polnimi pljuči uživati v zaljubljenosti in sveži zaroki.

"Zaobljubila sta se samo drug drugemu in prav nikomur drugemu, zato ne vidita nobene potrebe po tem, da bi o tem dajala uradne izjave," je še pojasnil vir in dodal: "Rada bi ostajala zunaj soja reflektorjev, kolikor Robova kariera to pač dopušča."

Rob

Tudi glede načrtovanja družine naj bi si bila zaljubljenca edina. Ko gre za hollywoodsko kariero, bi Rob zadeve rad nekoliko omejil in raje snemal manjše neodvisne filme, FKA twigs pa si želi po hitrem postopku zanositi.

Obeti so torej rožnati in zvezdnika se nadvse veselita skupne prihodnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri