Na dan prišel razlog, zakaj Gwen ni sprejela Blakove poročne ponudbe

Glasbenica Gwen Stefani, ki je od aprila uradno ločena od kolega Gavina Rossdala, je pred kratkim prvič spregovorila o boleči ločitvi. Kljub slabi izkušnji z zakonom pa je zvezdnica menda že sredi priprav na novo poroko.

Na dan prišel razlog, zakaj Gwen ni sprejela Blakove poročne ponudbe (foto: Profimedia) Profimedia
23. 8. 2016

Petdesetletni angleški glasbenik in igralec Gavin Rossdale je dolga leta varal soprogo, 46-letno ameriško glasbenico, modno oblikovalko in igralo Gwen Stefani.

Čez plot je skakal z zdaj že nekdanjo varuško njunih otrok Mindy Mann, zaradi česar sta zvezdnika lani naznanila, da se ločujeta.

S tem sta marsikoga šokirala, saj se je njun zakon na prvi pogled zdel naravnost idiličen. Čeprav je od takrat preteklo že kar precej vode, pa Gwen očitno še vedno trpi zaradi zakonskega brodoloma, še posebej pa jo je seveda prizadela moževa nezvestoba.

Po skoraj 20 letih, ki sta jih preživela skupaj, sta Gwen in Gavin, ki sta bila poročena slabih 13 let, aprila dočakala uradno ločitev.

Pred kratkim je Gwen prvič spregovorila o boleči ločitvi in med drugim odkrito dejala, da je več mesecev preživljala pravi pekel.

"Nihče, z izjemo mojih staršev in vpletenih oseb, ne pozna vseh podrobnosti. Nihče mi ne bi verjel, če bi dejansko povedala vse. Za seboj imam večmesečno mučenje,"

je razložila Gwen v pogovoru za revijo Cosmopolitan.

Bes in žalost, ki ju je občutila, je predelala v svojih pesmih, kar umetniki seveda pogosto počnejo.

"Človek mora le poslušati vse pesmi, ki sem jih napisala. V teh pesmih je namreč zapisano prav vse. Ta tema me zaposluje že zelo dolgo," je dejala Gwen, ki ne skriva, da so se z razpadom njenega zakona razblinile tudi vse njene sanje.

O tem je že pred nekaj tedni povsem odkrito spregovorila v intervjuju za revijo Harper's Bazaar: "Vse življenje sem hotela le to, da bi dobila otroke in se poročila. Hotela sem torej to, kar sta imela tudi moja starša."

No, kljub razočaranju, ki ga je doživela v prvem zakonu, pa zvezdnica očitno še ni obupala nad moškimi.

V zadnjem času se namreč precej glasno govori o tem, da se bodo za Gwen in njenega novega izbranca Blaka Sheltona (na fotografiji spodaj) že kmalu oglasili poročni zvonovi.

gwen

Dobro obveščeni viri poročajo, da sta nekdanja pevka skupine No Doubt in zvezdnik kantrija že najela načrtovalko porok Jeri Woolworth, ki ima podjetji v Tennesseeju in New Yorku in je znana po tem, da organizira luksuzne poroke zvezdnikov in drugih bogatašev.

Čeprav si ameriški predstavniki sedme sile na vso moč prizadevajo, da bi izbrskali čim več podrobnosti domnevno bližajoče se zvezdniške poroke, pa datum in kraj slovesnosti za zdaj žal še nista znana. Gwen, Blake in Jerri namreč še niso hoteli spregovoriti o tem.

Kakorkoli že, Blake je svojo srčno izbranko za roko zaprosil konec maja, in sicer na pikniku, ki se je zgodil v notranjih prostorih njenega domovanja v Los Angelesu.

Snubitev je menda izpeljal tako, da je v kartonasto škatlo verige restavracij s hitro hrano Kentucky Fried Chicken vtaknil 1,2 milijona dolarjev vreden Tiffanyjev prstan.

Presenečenje mu je sicer uspelo, a njegova draga je reagirala povsem drugače, kot si je želel. Poročno ponudbo je namreč zavrnila!

"Gwen je bila zelo ganjena, a je rekla, da mora počakati. Prepričati se mora, da se s poroko strinjajo tudi njeni otroci," je pojasnil vir.

Na njeno odločitev pa naj ne bi vplivali le njeni sinovi, desetletni Kingston, sedemletni Zuma in dveletni Apollo, ki jih je povila v razpadlem zakonu z Gavinom, ampak ji (je) težavo predstavlja(lo) tudi to, da je sedem let starejša od Blakea.

"Gwen se boji, da bi jima starost lahko prekrižala načrte," je še dejal vir in pojasnil, da slavna Američanka – v nasprotju z njenim dragim – o nadaljnjem naraščaju ne razmišlja več: "Boji se, da Blake v zakonu, v katerem ne bo postal oče, ne bo srečen." 

Preberi še: Noro strastne resnične zgodbe s službenih zabav ali pa poglej, kako zelo drugačne so igralke iz Game of thrones videti v resničnem življenju (FOTO)!

Priporočamo tudi: Jeep festival 2016: osvoji vikend z Jeepom!