Na dan prihajajo (umazane) podrobnosti o razpadli zvezi nekdanje miss Velike Britanije

Sedemmesečno razmerje nekdanje misice Michelle Evans in Duncana Bannatyna, podjetnika ter nekdanjega zvezdnika oddaje Dragon's Den, je pred dnevi doživelo precej javen epilog ...

Na dan prihajajo (umazane) podrobnosti o razpadli zvezi nekdanje miss Velike Britanije (foto: Profimedia) Profimedia
8. 7. 2015

Vest o koncu ljubezenske zgodbe je objavila Michelle Evans, razlog za razpad razmerja pa so bile fotografije, objavljene v medijih, na katerih je Duncan Bannatyne v družbi druge ženske.

Nekdanja miss Velike Britanije je razkrila, da ji multimilijonar grozi, da bo – če bo 'povzročala težave' – objavil fotografije, na katerih je gola. Ob tem je nejevoljno priznala, da mu je po njegovem vztrajanju poslala tri eksplicitne fotografije.

Seksi misica, ki je na fotografijah v spodnjem perilu in gola, je v isti sapi poudarila, da tega še nikoli prej ni naredila, takrat pa je popustila, ker je mislila, da gre le za nedolžno zabavo:

"Mislila sem, da sta izdaja in javno ponižanje, ko me je prevaral, najhujše, kar se mi lahko zgodi, potem pa mi je zagrozil z nečim tako osebnim. Sem v popolnem šoku. Dosegel je, da se počutim, kot da bi jaz naredila nekaj slabega, ker sem mu poslala zasebne fotografije, za katere me je prosil. Rekel mi je, da jih bo delil s svetom."

V prvem intervjuju po koncu razmerja je 37-letna lepotica Michelle za britanski tabloidni dnevnik Daily Mail povedala, da se je 66-letni Duncan, čigar premoženje ocenjujejo na 175 milijonov funtov, nameraval izogniti plačilu davka na Otoku, saj živi v tujini, zanimivo pa je, da je nekoč prav zaradi izogibanja davkom 'napadel' igralca Jamesa Caana.

Skopuh

Duncan, ki ima iz dveh razpadlih zakonov šest otrok, in Michelle sta se spoznala na izboru za miss Velike Britanije, kjer je bil tajkun obdan z ženskami.

Ko sta se zapletla v pogovor, ji je rekel, da je slabe volje zaradi ločitve, saj mu je druga žena Joanne McCue vzela velik del bogastva, in ji že vnaprej povedal, da bosta podpisala predporočno pogodbo, če se bosta sprehodila do oltarja.

Milo rečeno neobičajno je tudi to, da jo je na prvem zmenku že po desetih minutah vprašal, ali si želi otroka, pozneje pa je hotel še izvedeti, ali bi mu rodila sina.

Čeprav je nesramno bogat, je godrnjal, ker je moral plačati približno 20 evrov parkirnine, njej pa je za božič podaril 25 evrov vreden darilni paket lastnega podjetja, zavit v vrečko iz supermarketa.

Poleg tega se je hvalil z brezplačnim članstvom v neki londonski luksuzni ženitni agenciji, na zmenke pa je pogosto pripeljal svoje zaposlene, ki so morali poravnati račune za vsa kosila, na katera jih je povabil njihov skopuški šef.

Prijatelj ga brani

Tisti dan, ko sta se razšla, sta si izmenjala nekaj besnih SMS-sporočil, Duncan pa se je na Twitterju kmalu začel hvaliti z novim dekletom, Nigoro Whitehorn, ki dela v sprejemnici neke stomatološke ordinacije.

Medtem ko je Michelle vsa pobita delila časopisne članke o razpadu njunega razmerja, je Duncan na Twitterju pisal statuse, kot sta 'ljubezen je v zraku' in 'kakšno prečudovito jutro'.

V nasprotju s temi osladnimi tviti pa so bila sporočila, ki jih je pošiljal Michelle, veliko bolj hladna.

"Bes in ponižanje sta bila neverjetna, zato sem mu poslala sporočilo, naj mi poravnava stroške, da se razideva. Odvrnil mu je, da povzročam težave, in takrat mi je zagrozil z objavo fotografij," je razkrila Michelle, ki mu je pojasnila, da so takšne grožnje kaznive in da so ji svetovali, da ga prijavi policiji, on pa ji je odvrnil, naj že neha.

Njegov prijatelj zavrača Michelline obtožbe na Duncanov račun in trdi, da je – če je res rekel kaj slabega – to storil v afektu, da ni mislil resno in da ni takšen, kakršnega ga prikazuje Michelle.

Na začetku so jo opozorili

Kakorkoli že, tisto noč, ko so ga paparaci zasačili z Nigoro, je Michelle poslal SMS-sporočilo, potem ko so mediji objavili njegove fotografije z Nigoro, pa se ji ni več javljal.

Sporočil ji je le, da mu je žal in da nekaj čuti tako do nje kot do Nigore. Michelle je prepričana, da se bo do žensk tako vedel še naprej, dokler mu bodo zaradi njegove slave takšno vedenje tolerirali.

Da ima težave v odnosih z ženskami, so ji menda že na začetku razmerja povedali njegovi prijatelji, a jim ni verjela, dokler ni izvedela, da uporablja storitve ženitne agencije.

Kljub vsemu Michelle danes meni, da je med njima obstajala ljubezen, ne nazadnje tudi zato, ker sta se pred njegovim skokom čez plot, ki je bil usoden za njuno razmerje, pogovarjala celo o otrocih.

Preberi še: 10 namigov proti slabi volji v službi ali pa si oglej svetovno znane zvezdnice v kopalkah (brez fotošopa)!