Kim se po napadu v Parizu umika, zunaj tudi grozljive podrobnosti o ropu

Kim Kardashian po napadu v Parizu ni dobro, kar je v intervjuju potrdila tudi njena sesta Khloe. V javnosti so jo videli samo, ko je s hčerkico North West stekla proti avtomobilu. Da je še vedno v šoku pa je normalno, saj so na dan prišle nove informacije, ki potrjujejo, da je morala biti noč v Parizu resnično grozljiva.

Kim se po napadu v Parizu umika, zunaj tudi grozljive podrobnosti o ropu (foto: Profimedia) Profimedia
16. 10. 2016

V noči z 2. na 3. oktober, ko je bivala v luksuznem apartmaju v Parizu, ki ga
je obiskala zaradi pariškega tedna mode, je resničnostno zvezdnico Kim Kardashian na grozovit način oropalo pet moških, preoblečenih v policiste.

Po pisanju spletnega portala TMZ je 35-letna resničnostna
zvezdnica, poslovna ženska in model Kim Kardashian ležala v postelji, ko je slišala, da se nekdo približuje vratom njenega pariškega apartmaja.

Menda je skozi drsna vrata videla zamaskiranega moškega in še enega, ki je nosil policijsko kapo, zato je prišla do zaključka, da nekaj ni v redu, in poskušala priklicati svojega telesnega stražarja.

Še preden ji je uspelo spregovoriti z njim, pa so vdrli oboroženi moški, ji izbili mobilni telefon iz rok, jo potegnili s postelje, ji zvezali roke in jo vrgli v kopalno kad.

Kim je takrat začela vpiti in jih rotiti, naj je ne ubijejo, saj je mama dveh otrok, policistom pa je povedala, da se je bala, da jo bodo posilili.

V smrtnem strahu je roparjem ves čas govorila, naj vzamejo vse, kar želijo. Nepridipravi, ki menda niso znali angleško, so se ves čas pogovarjali v francoščini, zato jih Kim ni razu­mela.

Ugotovila je le to, da so stalno omenjali besedico 'prstan', pri čemer so imeli po nje­nem v mislih zaročni prstan, ki ji ga je podaril njen mož Kanye West.

Ko je ugotovila, kaj jih 'muči', jim je takoj povedala, kje je zanje tako zelo zaželni kos nakita, a jim to ni bilo dovolj.

Med incidentom, ki je trajal približno šest minut in med katerim so Kim prelepili usta, je bila v apartmaju menda tudi njena prijateljica Simone, ki je spala v sobi v pritličju.

Ko je slišala hrup, se je zaklenila v kopalnico in poklicala Kiminega telesnega stražarja, ki je bil takrat v družbi njene sestre Kourtney Kardashian, in mu rekla, naj takoj pride, ker se dogaja nekaj čudnega.

Telesni stražar je v apartma svoje varovanke pritekel dve minuti po tem, ko so roparji, ki so ukradli nakit, vreden približno 11 milijonov ameriških dolarjev, zbežali.

Kimin soprog Kanye je imel ravno takrat koncert v New Yorku, ki ga je prekinil takoj po tem, ko je izvedel, kaj se je zgodilo njegovi ženi.

Ta se je z zasebnim letalom že naslednje jutro vrnila v ZDA, kjer jo je pričakala zaskrbljena družina.

Ob tem vsekakor velja poudariti, da je Kim le nekaj dni pred ropom na Instagramu objavila fotografijo diamantnega zaročnega prstana, česar v povezavi z incidentom ni pozabila omeniti niti Johanna Primevert, tiskovna predstavnica pariške policije:

"Takšna vrsta incidenta je v Parizu zelo redka. Gre za zvezdo, ki je znana po vsem svetu. Incidenta, v katerem se je znašla Kim in ki je bil očitno skrbno načrtovan, nikar ne mešajte z ropom na ulici. Do tega bi z lahkoto prišlo tudi v ­katerem koli drugem mestu. Gre za slavno osebo, ki ima na Twitterju več kot 48 milijonov sledilcev. Kim je bila tarča zaradi svojih objav na družabnih omrežjih. Roparji so dobro vedeli, kaj hočejo."

Z Johanno se očitno strinja tudi kontroverzni nemški modni oblikovalec Karl Lagerfeld, ki živi in ustvarja v Parizu. Po Chanelovi modni reviji je Kim namreč precej ostro kritiziral zaradi njenega vedenja:

"Ne moreš se hvaliti s svojim bogastvom, potem pa pričakovati, da si ga nihče ne bo zaželel deliti s tabo."

Karl je še dodal, da nekdo, ki je tako slaven in povrhu vsega še razkazuje svoj dragoceni nakit na svetovnem spletu, ne bi smel hoditi v hotele, ki ne ponujajo ustrezne ­varnosti.

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri