Na dan curljajo podrobnosti s poroke Cameron Diaz

Po le osmih mesecih razmerja sta si igralka Cameron Diaz in glasbenik Benji Madden dahnila usodni 'da'. Njuna poroka se je sicer odvila v strogi tajnosti, a kljub temu je v javnost pricurljalo nekaj zanimivih podrobnosti s tega veselega dogodka.

Sanjska poroka ni minila brez težav (foto: Profimedia) Profimedia
19. 1. 2015

Svetlolasa 42-letna hollywoodska lepotica Cameron Diaz ne bo več zasedala mest na raznih lestvicah najbolj zaželenih neporočenih žensk na svetu.

Za to je poskrbel sedem let mlajši roker Benji Madden, vokalist in kitarist skupin The Madden Brothers in Good Charlotte, ki ji je prejšnji ponedeljek v velikem belem šotoru na posestvu njune vile na Beverly Hillsu po le osmih mesecih razmerja obljubil večno zvestobo.

"Presrečna sva, da sva se na najino novo popotovanje podala obkrožena z najožjimi sorodniki in prijatelji," sta novopečena zakonca povedala za revijo People.

Čeprav zvezdnika nikoli nista potrdila niti zaroke in da sta se na vso moč trudila, da bi njuna poroka ostala kar se da skrivna, je v javnost vendarle pricurljalo nekaj sočnih podrobnosti z veselega dogodka.

Po nekaterih poročanjih naj bi imela junakinja velikih platen pred sorodniki in prijatelji, na katere je pozorno pazilo več varnostnikov, zelo ganljiv govor, v katerem je svojemu novemu soprogu med drugim razložila, zakaj je zanjo prav on eden in edini. "Čakala sem, ker se nisem hotela ustaliti," je po trditvah spletne strani MailOnline izjavila Cameron in dodala:

"Zdaj imam najboljšega moškega. Svojega posebnega moškega. On pripada meni."

Cameron pa ni bila edina govorka pred izbrano druščino svatov, med katerimi je bilo kar nekaj znanih obrazov. Ko je Benji dobil priložnost, da na verjetno najlepši dan v svojem življenju pove nekaj besed, je poskrbel za par nasmeškov:

"Zahteval sem le to, da imam kontrolo nad dvema stvarema – glasbo in kolači."

Številni gostje na poroki so bili vsaj tako slavni kot ženin in nevesta – poročne slovesnosti in zabave, ki je sledila, so se med drugim udeležile igralke Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow, Toni Collette in Leslie Mann, za glasbo ob sprejemu pa sta poskrbela slovita Lionel Richie in Ryan Adams.

Seveda sta bila med svati tudi Benjijev brat dvojček Joel in njegova soproga, modna oblikovalka, pisateljica, igralka in televizijka Nicole Richie.

Nicole

Joelov in Nicolin petletni sin Sparrow je dobil nalogo, da zaljubljencema prinese prstana, Nicole pa je bila – kot tudi nevestina zelo dobra prijateljica Drew Barrymore – ena od družic.

Drew

"Cameron že dolgo ni bila tako srečna. Končno je našla nekoga, ki ve, da je lahko srečen, ker jo ima. Benji bo zanjo storil prav vse. Noro se je zaljubila," je razkril vir s sanjske zvezdniške poroke, ki pa menda vendarle ni potekala povsem po načrtih.

Tik pred tem, ko bi se morala nevesta sprehoditi do oltarja, naj bi za deset sekund ugasnile luči. To je Cameron menda tako zelo razjezilo, da je preklinjala kot furman.

Poleg tega naj bi imela priljubljena igralka težave tudi po sami poročni slovesnosti, ko se je hotela preobleči, saj nikakor ni mogla 'zlesti' iz poročne obleke.

Končalo se je tako, da je za pomoč prosila Robin Antin, ustanoviteljico skupine Pussycat Dolls, in še eno prijateljico.

Kljub omenjenim manjšim neprijetnostim pa Cameron in Benji tega enkratnega dneva, ki je zaznamoval njuni življenji, verjetno ne bosta nikoli pozabila.

Napisal: Tim Jeras za revijo Nova