Mr. Bean morda res ni najbolj čeden moški na svetu, a njegova hčerka je prava lepotica!

Zagotovo si se večkrat nasmejala ob vseh norčavostih, ki jih je ušpičil nerodni Anglež Mr. Bean, vendar si verjetno nisi niti predstavljala, da ima igralec Rowan Atkinson v svojem resničnem življenju izjemno lepo hčerko!

Mr. Bean morda res ni najbolj čeden moški na svetu, a njegova hčerka je prava lepotica! (foto: Profimedia) Profimedia
4. 10. 2018

Prekrasno dekle po imenu Lily danes šteje 23 let. Resda še danes živi pod žarometi obeh staršev, saj je tudi mama Sunetra Sastry znana britanska make-up artistka in igralka, a tudi sama se karierno zelo dobro znajde.

Kot je za otroke znanih igralcev velikokrat značilno, je tudi sama stopila v svet šovbiznisa zelo zgodaj, in sicer pri rosnih 9 letih, ko je igrala v svojem prvem filmu z naslovom Tooth.

Presenetljivo prva izbira ni bilo sodelovanje z izjemno slavnim očetom, ampak je to prišlo na vrsto šele tri leta kasneje, in sicer v filmu Beanove počitnice. Ob njegovem boku je igrala tudi v komedijski klasiki Johnny English 2 in to je bila tudi njena zadnja filmska vloga, saj je igralstvo nato obesila na klin in se podala v iskanje novih izzivov.

Kmalu je postalo vsem zelo jasno, da je Lily izrezana mama, s katero si delita tudi navdušenje do mode.

Že pri zgodnjih 16 letih je pokazala, da rada tvega z izbiro svojega stila, saj se je na premieri filma Johnny English 2 po rdeči preprogi sprehodila v kratki črni obleki, leopard petkah, velikih okroglih uhanih in z rokersko razmršenimi lasmi ter povzročila navdušenje britanskih medijev.

Lily z mamo in očetom leta 2011 na premieri filma Johnny English 2.

Kljub zelo obetajoči igralski karieri se je mladenka za nekaj časa umaknila iz soja žarometov in do konca odrasla skrita pred javnim svetom.

Ponovno je vzbudila zanimanje šele tri leta nazaj, ko se je predstavila v svoji prvi kabaretni predstavi.

Kot verjetno že veš, je kabaret umetnostna zvrst, ki dandanes vključuje tako žgečkljive in pomanjkljivo oblečene plesne nastope kot tudi komedijo ter igro. Najbolj važno pri nastopu je, da se ustvari zelo intimno vzdušje in se nastopajoči zelo poveže z občinstvom ter ustvari občutek domačnosti.

"To je moj prvi kabaret nastop. To je tudi prvič, da imam na sebi tako malo oblačil in ne morete si predstavljati, kako sem vznemirjena," je povedala v posnetku, ki si ga lahko ogledaš na dnu članka.

To so besede, ki jih je Lily namenila svojemu prvemu občinstvu in po zelo uspešnem prvem velikem nastopu so šle stvari še samo navzgor.

Njene predstave so se razprodale in tudi kritiki so ji zelo naklonjeni. S svojim šovom nastopa tudi na slavnem londonskem West End-u z avtorsko kabaretno predstavo Lily, kjer občinstvu prav tako predstavi svoje avtorske pesmi ob spremljavi benda.

Njen prvi nastop si oglej tukaj:

Punca je resnično neverjetna in talentirana, kajne?

Mirne vesti se lahko strinjamo, da je mladenka tudi brez pomoči slavnega očeta izjemna ženska in strmo sledi svojim sanjam ter za svoje cilje trdo dela, zato ji lahko samo zaželimo še mnogo uspehov v prihodnje!

Napisala: Nina Skok

Fotografije: Profimedia

Preberi še: TAKO naj bi izgledal otrok Meghan Markle in princa Harry-ja!

Priporočamo tudi: Uau! Poglej, kako KRASNO stanovanje imata Anamaria in Luka Dončić v Teksasu!