Mož Khloe Kardashian izginil neznano kam

Tuji mediji že nekaj časa poročajo, da v zakonu Khloe Kardashian in Lamarja Odoma, močno škriplje. Kjer se je sprva mislilo, da so težave povezane z Lamarjevo nezvestobo, se je izkazalo, da je dosti huje. Lamar je namreč odvisen od prepovedanih drog.

Khloe in Lamar (foto: Profimedia) Profimedia
26. 8. 2013

Znani košarkar Lamar Odom naj bi bil odvisen od crack kokaina (trdna prečiščena oblika kokaina, navadno uporabljena za kajenje). Z odvisnostjo naj bi se boril dve leti. Avgusta lani je bilo že tako hudo, da se je prijavil v kliniko za odvajanje odvisnosti, vendar jo je po lastni presoji zapustil že po treh tednih.

Po odvajanju se je nekaj časa upiral skušnjavi in celo uspešno  zaključil košarkaško sezono z NBA moštvom Los Angeles Clippers. Kmalu po končani sezoni pa se je spet vrnil k težavam z drogo in se znova predal opojnim substancam. Soproga Khloe Kardashian, ki se je leta 2009 poročila z Lamarjem po samo treh tednih poznanstva, mu je ves čas stala ob strani in mu skušala pomagati. 

Pred nekaj dnevi je Khloe, s pomočjo svoje številne družine, pripravila intervencijo, kjer so nesrečnega Lamarja poskušali prepričati, da ponovno poišče pomoč v zdravstveni ustanovi, kar je odločno zavrnil. Posledično ga je Khloe zato vrgla iz hiše, od takrat pa se je za Lamarjem izgubila vsaka sled. Njegov tiskovni predstavnik sicer zatrjuje, da je zvezdnik v redu, dalje pa ni želel komentirati.